Bloggaaja Natalia Salmela paljastaa: näin teet täydellisen risoton!

Natalia Salmela
Mainos
Mainos päättyy

White Trash Disease -blogista tunnetun Natalia Salmelan, 33, bravuuriruoka on risotto. Sillä hän hurmaa paitsi Jontte-miehensä, myös kylään tulevat ystävät.

- He toivovat minun aina valmistavan risottoa, kun he tulevat tänne. Kaverini suorastaan odottavat sitä, hän kertoo Seiskalle.

Risotto kärsii Natalian mielestä turhaan hankalan ruuan maineesta. Hänen salaisuutensa on, ettei sitä hämmennellä jatkuvasti.

- Sekoitan sitä muutaman kerran sen 20 minuutin aikana. Pistät sen porisemaan vaan. Hämmennyksen tarkoitus on saada tärkkelys esiin, mistä tulee se kermainen koostumus. Riittää, jos sen sekoittaa alussa ja lopussa tosi hyvin.

Mainos
Mainos päättyy

Natalia kertoo kuulleensa ohjeet italialaiselta viinimieheltä.

- Hän sanoi, että kaikki tekevät sen siellä niin. Koko maailmani mullistui siinä hetkessä. 

- En silloin tehnyt risottoa juuri koskaan kotona, vaan menin aina ravintolaan nauttiakseni siitä. Tajusin, että sehän on oikeasti aivan älyttömän helppo valmistaa. Teet vaan sen risoton, etkä mitään hämmentele siinä.

Lopussa kaiken kruuna parmesaani ja voi. Se on Natalian mielestä syy siihen, miksi ravintoloidenkin risotot ovat niin hyviä. 

- Niissä on järkyttävä määrä voita. Laita sitä niin paljon, että hävettää, ja sen jälkeen laita vielä lisää.

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan