fbq
Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen

Bile-Dani kertoo Eve-rakkaan vakavasta yliajo-onnettomuudesta: "Evellä on isot kivut"

Seiska uutisoi eilen (5.5.) Temptation Island Suomesta tutun Eveliina Uosukaisen joutuneen vakavaan onnettomuuteen ja sen myötä sairaalaan.

TIS-Eve joutui vakavaan onnettomuuteen: "Joku ajoi yli jalkakäytävällä" - Bile-Dani valvoo vierellä sairaalassa

Seiska tavoitti Eveliinan miesystävän, tosi-tv-tähti Daniel "Bile-Dani" Lehtosen, joka osasi kertoa tapahtumista enemmän. Dani on valvonut Even vierellä sairaalassa.

Dani kertoo, että tilanteessa Eve tuli ulos kaupasta, ja skootteri kiskaisi tämän yli jalkakäytävällä. Dani ei itse ollut paikalla tilanteessa, mutta tapahtuma on iso järkytys molemmille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Dani-rakkaansa kanssa Espanjassa asuva TIS-Eve julkaisi itsestään ennen ja jälkeen -kuvia: Häkellyttävän nopea muutos

Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen
Dani ja Eve ovat seurustelleet pitkään.

- Eve on päässyt pois sairaalasta. Takana huonosti nukuttu yö, mutta nyt kotona lepäämässä jalka paketissa. Evellä on isot kivut, ja hän on tosi väsynyt ja joutuu käyttämään paljon lääkitystä, Dani kertoo Seiskalle.

Instagram-tarinoissaan Dani juttelee, että sairaalassa oleskelu on mennyt suhteellisen hyvin. Hän tilasi pariskunnalle pizzaa ja limonadia edellisiltana. 

- Kaikki on sinänsä ok. Toki nyt seurataan, katsotaan miten se jalka lähtee kasaantumaan. Siellä on kuitenkin ruuveja ja levyjä nytten, hän puhelee videolla.

Dani oli käynyt Even leikkauksen aikana kävelyllä tapaturmapaikalla, ja kertoo, että kohdassa pitäisi olla kameroita. Hän teki tänään rikosilmoituksen Even puolesta.

"Bile-Dani kuoli" - Daniel Lehtonen vaihtoi taiteilijanimensä ja julkaisi uuden kappaleen, tältä se kuulostaa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Dani ja Eve ovat seurustelleet yli kuusi vuotta. He tapasivat Temptation Island Suomessa, ja ovat osallistuneet ohjelmaan sekä sinkkuina että pariskuntana. Tosi-tv-tähtenä tunnettu Dani on osallistunut lisäksi esimerkiksi deittiohjelma Hottiksiin ja Selviytyjät Suomeen.