fbq
Sanna Ukkola

Big Brotherissakin pyörähtänyt Sanna Ukkola yllättää hemaisevalla nuoruuskuvallaan - tunnistaisitko toimittajaa tästä otoksesta?

Teräväsanainen toimittaja Sanna Ukkola, 47, julkaisi viikonloppuna ennennäkemättömän valokuvan teinivuosiltaan. Somekanavillaan julkaistussa kuvassa Sanna poseeraa ylioppilaslakki kutreillaan keikkuen.

Vappuna kuvan julkaissut Sanna ei ole paljastanut, minkä ikäisenä hän kuvassa komeilee, mutta punaisesta ruusukimpusta ja ylioppilaslakista päätellen hän on valmistunut juuri lukiosta. Näin ollen hän lienee kuvassa 18- tai 19-vuotias.

Olet mitä syöt: Pippa Laukka järkyttyy Sanna Ukkolan jääkaapilla – näin vähän kohutoimittaja syö päivässä

Hetki sitten Pariisissa puolisonsa Matias Turkkilan kanssa lomaillut Sanna jakaa hetkiä elämästään aktiivisesti sosiaalisen median kanavilleen, mutta tämän kaltaisia nuoruuskuvia hän jakaa vain harvoin seuraajiensa nähtäville.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sanna Ukkola edusti harvinaisesti yhdessä miehensä Matias Turkkilan kanssa - kuva! "Olen nähnyt vaimoa olohuoneessa useammin tv:stä kuin paikan päällä"

Toisessa kuvassa toimittajan nuoruusvuosilta Sanna poseeraa hieman ryysyisemmässä asukokonaisuudessa.

Maassa istuva Sanna pitelee kädessään kylttiä, jossa hän kertoo olevansa koditon ja nälkäinen sekä tarvitsevansa apua. Kyseessä on Sannan kirjoittaman kuvatekstin perusteella vuosien takainen juttukeikka, jonka vuoksi hän teeskenteli olevansa kerjäläinen Lontoossa.

- Rahat annoin tietysti oikeille kerjäläisille, takavuosina Ilta-Sanomien kirjeenvaihtajana Isossa-Britanniassa työskennellyt Sanna huomauttaa.

Kohukolumnisti Sanna Ukkola astui Big Brother -taloon – pelkää ohjelman tuhoavan uransa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sanna osallistui viime keväänä Big Brotherin toiselle julkkiskaudelle. Big Brother VIP -nimeä kantaneen kauden voitti painija Petra Olli. Sanna putosi talosta viidentenä asukkaana.