fbq
Kotimaa
13.10.2021 15:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen
BB-Katja
Big Brother -tuotannolle sataa kritiikkiä: pääohjaaja paljastaa, miten kilpailijoita testataan - BB-Katja saa tsemppiviestejä romahtamisen jälkeen: "Pää pystyyn ja unelmia kohden"
Kotimaa
13.10.2021 15:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen

Big Brother Suomi -ohjelmassa nähtiin kohauttava käänne, kun sunnuntain (10.10.) häätöäänestyksessä katsojien äänten perusteella BB-talosta häädettiin Sanni ja Katja.

Oikeustieteiden maisteri Katja oli viihtynyt BB-talossa tiiviisti Pekan läheisyydessä, ja häätö oli juristille todellinen pettymys. Katja ei pystynyt katsomaan suorassa tv-lähetyksessä parhaita palojaan, ja oli silminnähden järkyttynyt koko tilanteesta. Itkuinen Katja kertoi suorassa lähetyksessä juontaja Elina Kottoselle, että talossa vietetyt viikot olivat hänen elämänsä parasta aikaa. Katja ei ole antanut haastatteluja Big Brother -ohjelman jälkeen.

Seiskan Facebook-sivuilla pohdittiin, valittiinko BB-taloon tuotannon puolesta sittenkin liian herkkä ihminen.

- Miksi noin herkkä ihminen valittiin taloon asukkaaksi? Eikö he käy läpi jotain psykologista testiä ennen valintaa? kyseli eräs.

Seiska tavoitti BB:n pääohjaaja Janne Virtasen, joka kertoi Seiskalle, että koko tilanne tuli yllätyksenä.

- Kyllä nämä tilanteet tulevat aina yllätyksenä. Ei näitä voi käsikirjoittaa, vaikka kilpailijat käyvät monenlaiset testit castingissä ennen taloon menoa, Janne toteaa.

Tuotannosta kerrotaan, että BB-kilpailijoille tehdään erilaisia kyselyjä, haastatteluja ja ryhmätehtäviä ennen lopullista valintaa. Lisäksi kilpailijat juttelevat psykologian ammattilaisen kanssa, joka haastattelee osallistujat.

- Ne (psykologiset haastattelut) ovat yksityisiä haastattelutilanteita, joissa tuotanto ei ole mukana.

- Katjan kunnosta en voi nyt enempää sanoa. Annetaan hänelle aikaa toipua, ja hän kertoo sitten enemmän, kun aika on oikea, tuotannosta välitetään.

Tuotanto on myös kertonut tiedotteessa, että Katja saa heiltä kaiken mahdollisen ja tarvitsemansa tuen.

Lue myös: Miten käy Big Brother -romanssin? Pekka ja Katja selvittivät välejään yön pikkutunneilla: ”Oon sellainen hupiukko”

Katjalle tsemppiviestejä

Seiska uutisoi aiemmin Katjan suuresta pettymyksestä, minkä johdosta hän ei osallistunut maanantaina (11.10.) Kimmo Vehviläisen vieraaksi sovittuun haastatteluun. Seiska jakoi uutisen myös omalla Facebook-sivuillaan, jonka yhteyteen tuli kosolti tsemppiviestejä Katjalle.

Katjalle: Olet mielestäni tosi vahva ihminen, koska uskalsit TV-kameroiden seuratessa toimia oman mielesi mukaan. Mitään peruuttamatonta ei tapahtunut sellaista, johon olisit katsojien mielet pahoittanut. Pysy valitsemallasi tiellä. Pää pystyyn ja unelmia kohden, kirjoittaa eräs.

- Paljon tsemppiä Katjalle, kirjoittaa toinen sydämen kanssa.

- Tänä vuonna bb talossa on tosi isoja persoonia. Tunteet näytetään, itketään jos siltä tuntuu. Pekka on ihan kakara, kypsymätön ihminen. Käytti Katjaa hyväksi. Toki oli rehellinen, mutta ei saa leikkiä toisten tunteilla, analysoi kolmas.

Video: Big Brother -Katja, 35, on tuplamaisteri - kertoo jännittävänsä BB-talon tiivistä yhteiseloa: "Varmaan tulee sellainen sopetumisen tuska"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »