fbq
BeajaSofia

Bea Toivosen ja Sofia Belórfin jättiyllätys: Etsimme kimppakämppää Lontoosta!

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen, 24, ja fitness-kaunotar Sofia Belórf, 27, suunnittelevat muuttavansa yhdessä Lontooseen.

Bealla on jo parin vuoden kokemus Isossa-Britanniassa asumisesta. Sofialle sen sijaan muutto suurkaupunkiin olisi täysin uusi kokemus.

Suunnitelmat uusiksi

Bea muutti noin vuosi sitten Lontoosta takaisin Suomeen erottuaan rokkaripoikaystävästään Jesse Smithistä. Pian palattuaan Bea alkoi jo haaveilla paluusta Isoon-Britanniaan, ja sunnitelmat viime vuoden syysmuuttoon olivat jo olemassa. Muutto kuitenkin jäi tuolloin toteutumatta.

– Nyt tämän vuoden syyskuisen muuton kanssa kaikki on vielä auki. Mietin tämän elokuun, muutanko vai enkö, Bea kertoo Seiskalle. 

Kimppakämppä

Bean hyvä ystävä Sofia erosi aviomiehestään Niko Nousiaisesta tämän vuoden helmikuussa. Sen jälkeen fitness-kaunotar on viihtynyt enemmän ulkomailla kuin kotimaassa. Englanti on jo vilahdellut myös hänen Instagram-tilillään.

– Sofian kanssa on puhuttu kimppakämppään muutosta Lontoossa. Mitään ei kuitenkaan ole lyöty lukkoon. Jos lähdemme, niin siitä tulee oikea äkkilähtö, Bea kertoo.

Seiska ei tavoittanut Sofiaa kommentoimaan muuttoa. 

Erosta huolimatta Bea on viihtynyt yhdessä Jesse-exänsä kanssa.

– Hän kävi vastikään luonani. Suhdestatuksemme on tällä hetkellä hankalasti selitettävä.Olemme tapailleet erosta huolimatta aika ajoin.

"Muutan itseni takia"

Bea muutti kaksi vuotta sitten Lontooseen Jessen kanssa saman katon alle. Tällä kertaa hän haluaa muuttaa omillensa. 

– Kyllä, mahdollisen muuttoni osasyynä olisi myös Jesse, mutta kyllä minä sinne ihan itseni takia lähtisin.

Bea ei ole hakenut vielä töitä Lontoosta. Aikaisemmin kaunotar työskenteli meikkaajana ja maskeerajana Bobbi Brown -meikkisarjan liikkeessä Lontoossa.