fbq
Kotimaa
04.11.2021 22:10
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
Janica Westerback
BB-voittaja Janica Westerback on hurjassa bikini fitness -kunnossa - uskomaton muodonmuutos vuodessa
Kotimaa
04.11.2021 22:10
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Vuoden 2011 Big Brother Suomi -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman), 40, on treenannut tavoitteellisesti bikini fitness -kilpailuja varten. Janican ensimmäinen kisakoitos on tiedossa marraskuun lopussa, kun himotreenaaja suuntaa kilpailemaan Italian Bolognaan. 163 senttinen Janica osallistuu kisoissa pituutensa mukaan yli 40-vuotiaiden bikinisarjaan.

Janica esittelee Instagramissa kovien treenien ja tarkan ruokavalion aikaansaamia muutoksia kehossaan. Janica on julkaissut itsestään bikinikuvia, joiden ottamisen välillä on vuosi. Treenin ja puhtaan ruoan vaikutus kroppaan on selvästi nähtävissä kuvia vertailemalla.

- Paljon työtä on tehty ja itse muutosta ei niin hyvin huomaa, mutta kyllä sitä on jonkun verran ”tiivistynyt” ja siitä ympärillä olevilta ihmisiltä saanut palautetta, Janica kirjoittaa.

Lue myösBB-voittaja Janica Westerback on huikeassa kisakunnossa: "Vielä on muutama kilo pudotettavaa"

Janica on treenannut Tape Valkosen johdolla viime vuoden lopusta alkaen.

- Suuri kiitos kuuluu valmentajalleni @tapanivalkonen Hänen tieto taidollaan ja ohjeitaan noudattamalla tähän on päästy. Omasta puolestani parhaani olen tehnyt ja sen minkä olen pystynyt 40-vuotiaana, kiireisenä, työssä käyvänä, neljän lapsen äitinä. Valmennuksen lisäksi meistä on Tapen kanssa tullut hyvät ystävät ja yhtiökumppanit, Janica kertoo.

Janica kirjoittaa myös saaneensa kuntosaliharjoittelusta uuden pysyvän elämäntavan itselleen.

- Sen lisäksi, että se tuo hyvää fyysistä kuntoa, olen saanut myös henkisesti paljon voimaa jaksaa arjessa, Janica iloitsee.

Janican kuvaparit ovat saaneet paljon kannustavaa ja kehuvaa palautetta somessa.

- Kyllä se nainen muuttuu, vaikka kaunis oot aina ollut, eräs somekommentoija kehuu.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »