fbq
BB-Pekka

BB-Pekka juhli villisti ja lasketteli vähissä vaatteissa Levillä - menossa mukana missikaunotar ja Duudsonit-tähti!

Viime syksynä Big Brother -ohjelmasta julkisuuteen noussut Pekka on juhlinut vuoden vaihtumista Levillä. Hän on julkaissut Instagram-tilillään videotarinoita vauhdikkaasta juhlimisestaan. Videotarinoista löytyy muun muassa pari videotallennetta hilpeästä Pekasta, joka poistuu ravintolasta kovaäänisesti muuta juhlakansaa kiittäen.

Videot on ottanut mitä ilmeisemmin vuoden 2019 Miss Suomi -kisan toinen perintöprinsessa Riikka Uusitalo. Videolla kuuluu, kuinka podcast-juontajanakin tunnettu kaunotar kehoittaa ensihoitajana työskentelevää Pekkaa poistumaan paikalta.


- Mene nyt vittuun täältä, Riikka naureskelee.

Riikka Uusitalo
Näyttävä Riikka on juontanut suosittua SOS-podcastia yhdessä niin ikän missikisoista tutun Riikka Juseliuksen kanssa.

Villit jatkobileet! BB-kilpailijat juhlivat yökerhossa: Suudelmia, karaokea ja raivokasta reivausta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pekan edesottamuksista löytyy sosiaalisen median syövereistä muutakin materiaalia. Esimerkiksi hänen ystävänsä Instagram-postauksesta käy ilmi, että Pekka on ollut laskettelemassa hyvin vähissä vaatteissa. 


Riikka Uusitalo ei ole ainoa julkisuuden henkilö, jonka seurassa Pekka on ollut Levillä. Nimittäin Duudsoneista tuttu Jarno Laasala on jakanut videotarinoissaan Pekasta kuvan, jonka yhteydessä hän on viitannut BB-tähden Instagramissa käyttämään Kuningaskoponen-käyttäjänimeen.


- Kuningas on saanut vaatteet päälle, Jarno  kirjoittaa.

BB-Pekka ja Katja
BB-talossa kuopiolainen Pekka viihtyi hyvin oululaisen Katjan kanssa.


BB-kämppiksiään Pekka ei ole kuitenkaan unohtanut Levillä seikkaillessaan. Esimerkiksi eilen lauantaina (1.1.) Pekka vieraili BB-Akin Instagram-tilillään pitämässä livelähetyksessä.

Miten käy Big Brother -romanssin? Pekka ja Katja selvittivät välejään yön pikkutunneilla: ”Oon sellainen hupiukko”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy