fbq

BB-Mari jakoi rehellisen äitiyskuvan: "Kulunut vuorokausi synnytyksestä"

Big Brotherista tuttu somevaikuttaja haluaa jakaa rehellistä sisältöä äitiydestä.

Big Brotherista vuodelta 2010 tuttu Mari Prinsessa Ståhlhammar (o.s. Luhtavaara) on julkaissut rehellisen kuvan itsestään synnytyksensä jälkeen.

Meikkitaiteilija Mari Prinsessa sai kumppaninsa kanssa perheenlisäystä 21. toukokuuta. Kolmen lapsen äiti on päättänyt julkaista sosiaalisessa mediassa rehellisiä kuvia ja puheita äitiydestä. Hänellä on Instagramissa yli 10 000 seuraajaa.

Tuoreessa julkaisussaan Mari on ottanut selfien kylpyhuoneesta peilin kautta.

- Kuvassa on kulunut vuorokausi synnytyksestä, jalassani on vaipat ja mahani on arpinen ja edelleen näkyvä. Tätä se todellisuudessa on. Haluan tuoda esiin matkaani ja äitiyttä sen kaikissa muodoissa - kauneudessaan ja kauheudessaan, Mari kertoo kuvatekstissään Instagramissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

BB-Mari sai vauvan – julkaisi herkän kuvan sairaalasta

Päivityksessä Mari toivoo olevansa tällä kertaa myös lempeämpi ja armollisempi itselleen äitinä.

Synnytyksen aikana syntyy maailmaan uusi elämä, mutta silloin syntyy myös uusi äiti. Minä synnyin jo kolmatta kertaa uudestaan äitiyteen. Tällä kertaa toivon sen olevan lempeämpi, pehmeämpi ja armollisempi matka. Yhtä pehmeä ja herkkä kuin vastasynnyttäneen vartalo.

Mari on ehtinyt jo pohdiskella uutta elämäntilannetta.

Nyt viikko synnytyksestä, pystyin katsomaan tapahtumaa hieman ulkopuolelta ja kirjaamaan sen ylös kohokohtiin. Sen kun nopeasti unohtaa. Kaikki ne pienet nyanssit muovautuu kasaan yhdeksi kokonaiseksi muistoksi, kipu muuttuu nipistykseksi ja pelko rakkaudeksi. Tuore uudelleen syntynyt äiti voimistuu pikkuhiljaa ja se äärimmäinen haavoittuvuus katoaa leijonaemon ihon alle. Koska vain sillä on väliä, mitä siitä jää käteen - uusi elämä, Mari kirjoittaa sydämen kanssa.

BB-Mari paljasti ilouutisen: "Välillä elämä yllättää"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy