fbq

BB-Krisu asuntovaunuineen sai häädön - syyttää ökyrikkaita naapureita

Kristian sai ensimmäisen häätönsä Suomessa.

Rantaan karavaaneineen leiriytyneen Kristian Heiskarin päivä sai ikävän käänteen, kun paikalle asteli virkavalta. Instagram-tarinoihin tilanteesta avautuva Kristian oli tilanteesta harmistunut.

Kristian kertoo videossaan, kuinka virkavalta oli saapunut kolmen karavaanin kokoiselle epäviralliselle leirintäalueelle, ja kehottanut seuruetta siirtymään muualle. Kun hän kysyi, oliko poliiseille ilmoitettu heidän oleskelustaan, poliisi oli vahvistanut asian. Krisu kertaa, että virkavalta ei saavu paikalle ilman ilmoitusta.

Kristian kuvaa pienen matkan päässä viereisellä rannalla sijaitsevaa modernia kerrostaloa, ja kohdistaa syyttävän sormen häädöstä sen asukkaita kohti.

- Mä uskallan väittää, että näillä persaukisilla rantatontilla asujilla on jotain tekemistä asian kanssa, hän irvailee sarkastisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Uskomaton saavutus! Näin paljon Kristian Heiskari pudotti painoa muutamassa kuukaudessa

Kristian tiedostaa, että hulppeissa puitteissa eläminen on toisille kallista puuhaa.

- Onhan se ihan hirveätä, jos itse maksat miljoonan kämpästä, ja toinen tulee ilmaiseksi sille samalle maisemalle. Onhan se väärin, Krisu kuittailee.

Kristian muutti viime vuonna kalliista asunnostaan asuntovaunuun. Vaunussa eläessään hän on saanut yöpyä mielettömissä maisemissa. Talven hän vietti vaunuineen Espanjassa ja palasi keväällä taas kiertämään Suomea. Matkaan Espanjasta tarttui rescuekoira Paavo.

Kristian Heiskari sai perheenlisäystä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy