fbq
Kotimaa
22.05.2021 20:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto
Anu ja Helmeri
BB-Anu paljastaa suhdekuviot BB-Helmerin kanssa: ”Myymme molempien kodit”
Kotimaa
22.05.2021 20:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto

Big Brother 2019 -tähti Anu Puumalainen, 33, myy Hyvinkäällä sijaitsevaa asuntoaan. Samalta BB-kaudelta tuttu Anun rakas Helmeri Pirinen, 33, sai jo Helsingin-kotinsa kaupaksi ja muutti Anun luokse. Herää tietysti kysymys, minne avopari asettuu seuraavaksi.

– Ei meillä ole hätää taivasalle joutumisesta. Sanon aina asiakkaillenikin, ettei kukaan ole urallani kodittomaksi joutunut, asuntomyyjänä työskentelevä Anu nauraa.

Hän vihjaa, että kyyhkyläisten seuraava askel on ostaa yhteinen koti.

– Enpäs silti paljasta nyt enempää, kerron sitten myöhemmin tilanteesta lisää, hän myhäilee salaperäisenä.

Salasivat aikeensa

Tosi-tv-tähti kertoo, että sotasuunnitelma pariskunnan asuntokaupoista tehtiin jo aikapäiviä sitten, mutta aikeet pidettiin salassa.

– Mehän olemme tienneet kauan, että myymme molempien kodit, sillä se oli pitkällisen suunnittelun tulos. Hemmin koti meni ensin kaupaksi, mutta tiesimme jo aikaisessa vaiheessa, että hän lähtee maailmalle kuvauksiin.

– Emme voineet tv-sopimussyistä kertoa ihmisille, miksi meillä on tällainen järjestely. Sovimme jatkavamme rauhassa tätä asuntoprojektia Helmerin palatessa reissustaan. Keksimme ikään kuin pieniä valkoisia valheita, että harjoittelemme tätä yhteiseloa ensin.

Lue myös: Rakkaus roihuaa! BB-pariskunta Anu ja Helmeri hempeilevät tuoreissa yhteiskuvissa: "Ootte niin söpöjä" - katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »