Maitta Kotaniemi-Rauramo ja Anssi Rauramo

Avioliitto ohi! Ex-kansanedustaja Anssi Rauramo haki eroa yksin

Kotimaa | 22.07.2021 06:27

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudesta selviää, että koripalloilijanakin mainetta niittänyt liikuntavaikuttaja Anssi Rauramo, 69, on hakenut avioeroa. Eroprosessi on laitettu vireille jo syksyllä 2020.

Anssi on hakenut harkinta-ajan jälkeen yksin lopullista avioeroa tämän vuoden maaliskuussa. Avioero astunee voimaan näinä päivinä.

Yli kymmenen vuotta yhdessä olleet Anssi ja Maitta olivat tuttu näky muun muassa urheilukatsomoissa ja alan tapahtumissa.

Anssi Rauramo oli yksi 1970-luvun parhaista koripalloilijoistamme. Maitta Kotaniemi-Rauramo tunnetaan etenkin golfpiireissä.
Anssi Rauramo oli yksi 1970-luvun parhaista koripalloilijoistamme. Maitta Kotaniemi-Rauramo tunnetaan etenkin golfpiireissä.

Seiska ei tavoittanut Anssia kommentoimaan avioeroa.

Urheilu-uransa jälkeen Anssi valittiin kokoomuksen riveistä kansanedustajaksi. Edustajapäiviensä jälkeen hän oli vielä 18 vuotta Helsingin kaupungin liikuntatoimen johtajana, kunnes jäi eläkkeelle viisi vuotta sitten.

Anssi tunnetaan hyvistä väleistään presidentti Sauli Niinistöön. Hän oli presidentin bestmanina, kun tämä meni naimisiin Jenni Haukion kanssa vuonna 2009.

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!