fbq
Kotimaa
26.04.2021 18:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram, YouTube
erika vikman
Avantomummo johtaa häpeilemättömien vallankumousta! Erika Vikmanin pantterimainen uimapuku ihastuttaa: ”Mistä olet löytänyt noin kuuman uimapuvun?"
Kotimaa
26.04.2021 18:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram, YouTube

Laulaja Erika Vikmanista, 28, on kuoriutunut uusi piirre kuluneen vuoden aikana. Syntisten pöytä -hitistään tunnettu artisti paljasti itsestään yllättävän piirteen sosiaalisessa mediassa. kun kertoi Instagram-tilillään eräästä harrastuksestaan.  

- Sen lisäksi, että oon tänä vuonna johtanut syntisten ja häpeilemättömien vallankumousta, musta on tullut myös joka sään avantomummo, Erika kertoo. 

Lue myös: No nyt! Erika Vikman säkenöi seksikkäänä avantouimarina: "Raikas syntinen" - katso kuva! 

Hän on monien muiden julkisuuden henkilöiden tapaan innostunut käymään avannossa aktiivisesti, eikä rohkea laulaja tingi tyylistään luonnonvedessä pulikoidessaan. 

Muodikas artisti on pukeutunut kuvassaan pantterimaiseen uimapukuun, joka sopii musiikkivideoissaan kissamaisesti kiehnäävälle laulajalle täydellisesti. Kauniin järvimaiseman kupeessa seisovalla Erikalla on myös kasvoillaan romanttisen ruusunpunaiset lasit, joiden sävyyn sopivasti hän on korostanut huuliaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)

Ihastusta

Erikan hurmiomainen otos herätti paljon huomiota Erikan sosiaalisen median seuraajissa. Heistä monia kiinnosti laulajan kauneutta voimistava vaatetus. 

- Hieno nainen ei tietenkään mene avantoonkaan ilman käsineitä!

- Mistä olet löytänyt noin kuuman uimapuvun?

- No nyt on avantopantteri.

- Upea kuva.

Katso myös: Herranjestas! Erika Vikman löi rinnat tiskiin ja shokeeraa nyt lähes tunnistamattomana: "Toivoin et kelpaisin"

Seuraajista kaikki eivät hyväksyneet laulajan paljastusta pureksimatta. 

- Et kyllä nyt mummoudu vielä

- Se on avovesi aikaa jo Etelä-Suomessa. Avantoa ei näy kuvassakaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)

Syntisesti

Erikan viittaus vallankumouksen johtajuuteen liittyi varmasti hänen sensuelleihin musiikkivideoihinsa, joiden lisäksi hän on pitänyt vastaavanlaista imagoa yllä sosiaalisessa mediassa. Villin ja vapaan elämäntyylin edistämistä kailottava artisti löikin hynttyyt yhteen toisen syntisen laulajan kanssa, kun esiintyi Uuden musiikin kilpailussa Antti Tuiskun, 37, kanssa. 

Lue lisää: Nyt jysähti! Yle julkaisi historiallisen kuumaa kuvamateriaalia: Erika Vikman kontillaan jättipovi pullahtamispisteessä – illan UMK21-finaalista tulossa superseksikäs show! 

Tuolloin kaksikon kuumaakin kuumempi lavaesitys tihkui seksiä kotikatsomoihin asti, kun Antti ja Erika esittivät syntisen potpurinsa helmikuussa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »