fbq
Arttu Wiskari.

Arttu Wiskari laihtui kymmeniä kiloja! Emma-gaalan punaiselle matolle asteli täysin muuttunut mies – kuvat!

Laulaja-lauluntekijä Arttu Wiskari on ehdolla viidessä eri kategoriassa parhaillaan käynnissä olevassa Emma-gaalassa. Mahdollisia musiikkialan pystejäkin tärkeämpää on se, että Arttu on nyt muuttunut mies: Helsingin Messukeskuksen punaiselle matolle asteli perjantai-iltana (14.5.) huomattavasti hoikistunut muusikko.

Jestas, kuka hän on? Pyhimys saapui Emma-gaalaan muodokkaan mysteerinaisen kanssa - kuva

– Paino on lähtenyt siinä samalla, kun ei ole dokaillutkaan ollenkaan. Olen ollut kohta jo vuoden verran juomatta, myös ruokavalionsa remontoinut Arttu, 36, paljastaa Seiskalle.

Arttu Wiskarin vyötäröltä on lähtenyt kymmeniä kiloja.
Arttu Wiskarin vyötäröltä on lähtenyt kymmeniä kiloja.

– Se oli lähinnä sellainen päätös. Nyt kun ei ole ollut koronan takia mahdollisuutta tehdä hommia, niin ei olisi ollut mitään järkeä alkaa törpöttelemään himassa. Oli paljon fiksumpaa ottaa siitä hyöty irti, että voi olla perheen kanssa ja voida paremmin.

Useita hittejä höylänneen Artun varresta on karissut useampi kymmenen kiloa.

– Mitään tarkkoja lukuja en ole katsonut, koska en suostu menemään vaa’alle. Mutta on sitä useampi kymmenen kiloa lähtenyt.

Evelina saapui Emma-gaalaan salaperäisenä – vihjaa uusista työkuvioista

Erityisen iloinen Wiskari on siitä, että jaksaa olla keventyneen olomuotonsa myötä parempi isä perheelleen. Kahden lapsen kanssa leikkiminenkin onnistuu nyt aiempaa paremmin.

– Olen aina ollut iso äijä. Ei se ole kivaa, jos on jo vartin päästä ihan puhki. Mutta nyt on ihan eri meininki! Eilenkin pompittiin skidien kanssa trampoliinilla ja se oli hemmetin hauskaa!