fbq
Arman Alizad

Arman Alizad puuttuu tavallisten suomalaisten kokemiin vääryyksiin: "Vaikka olisi menty lainmukaisesti, se ei aina tarkoita, että oikeus olisi tapahtunut"

Erittäin suosittu Arman Pohjantähden alla -ohjelma jatkuu keskiviikkona 11.8. uusin jaksoin. Ohjelma on katsottavissa Ruudussa. Tällä kertaa Arman Alizad sukeltaa tavallisten suomalaisten kohtaamiin vääryyksiin. 

-  Tällä kaudella me käsitellään tavallisten suomalaisten kohtaamia oikeusmurhia, epäoikeudenmukaisuuksia ja tilanteita, joissa kansalaista kismittää ihan muuten vaan.
Vaikka joku asia olisi tapahtunut lainmukaisesti, se ei aina tarkoita, että oikeus olisi tapahtunut, Arman toteaa torstaina julkaistussa tiedotteessa.

 Arman Alizadin ja Senay-puolison avoin rakkaushaastattelu Seiskassa: Kiki-vauva yhdisti perheemme!

Keskiöön nostetaan esimerkiksi valtaviksi paisuneita naapuririitoja, vaikeita lastensuojelutapauksia sekä irtisanomisia juuri ennen eläkeikää. Arman paneutuu tavallisten suomalaisten kokemiin vääryyksiin ja epäoikeudenmukaisuuksiin.

Kauden ensimmäinen jakso kantaa nimeä Voiko lastensuojelu epäonnistua? - Vainoamisen tuoma helvetti.

Arman Alizad ja Senay Coco
Arman Alizad ja Senay Coco saapuivat upeina Renny ja Johanna Harlinin kihlajaisiin.

Aiemmilla kausilla Arman on tutustunut suomalaisiin ja suomalaisuuteen esimerkiksi asunnottomuuden, vanhustenhoidon ja metsästyksen tiimoilta. Arman Alizad kuuluu Suomen tunnetuimpiin televisiotähtiin. Hänet tunnetaan myös ohjelmista Kill Arman ja Arman ja viimeinen ristiretki.

Myös perherintamalla menee hyvin. Arman Alizadista tuli neljännen kerran isä syyskuussa 2020, kun hänen ja meikkitaiteilija Senay Cocon Kiki-tytär syntyi. 

– Kiki on tehnyt meistä yhden perheen. Vanhemmat lapset tykkäävät valtavasti Kikistä ja ovat mielellään mukana hoitopuuhissa, Arman jutteli Seiskalle heinäkuussa 2021.

Lisäksi Arman Alizad tunnetaan innokkaana Game of Thrones -fanina.