Katso kuva!

Arki väsytti suosikkijuontaja Tuija Pehkosen - avautuu kohtaamistaan ylä- ja alamäistä Instagramissa: "Välillä mieli laukkasi..."

Kotimaa | 23.02.2021 20:15

Juontaja Tuija Pehkonen, 35, avautuu Instagram-tilillään julkaisemansa kuvaparin yhteydessä vauva-arjen vaikeuksista. Tuijan ja Eero Ettalan, 36, esikoispoika syntyi viime syyskuussa.

Kuvissa Tuijan ja Eeron silmäterä on saanut päälleen jänistä muistuttavan haalarin.

Ensimmäisessä kuvassa Tuija katsoo iloisena luppakorvaansa ja toisessa kuvassa antaa tälle suukon. Kuvien yhteyteen Lapin-lomalta kotiutunut Tuija kirjoittaa, että pikkupupujussin kanssa kaikki on hyvin.

- Siitäkin huolimatta, että viimenen viikko meni jotenkin hengästyneenä hönkien, Helsinkiin takas asettautuessa ja rästiasioita hoitaessa. Matalapaine ja huono energia oli jostain syystä läsnä vähän siellä sun täällä. Väsytti ja itkettikin. Välillä mieli laukkasi niin, etten itse meinannut pysyä perässä.

Lue myös: Suosikkijuontaja Tuija Pehkonen näyttää mallia uimapuvussa: "Maailman nopein avantouinti" - katso hyytävä video!

Vertaistuesta voimaa saanut Tuija kirjoittaa pikku-ukon maadoittavan tähtijuontajaa mainiosti.

- Onneksi tää pikkukaveri rauhoittaa, pakottaa keskittymään olennaiseen. Yleensä asiat myös menevät mittasuhteisiinsa jo yhden vähän paremmin nukutun yön jälkeen. Sitä paitsi, tuntuu lohduliselta tietää, että nää mielen mäenjuoksut ylös-alas-ympäri kuuluvat tähän pupujussipakettiin. Tuntuvat vaivaavan aika monia muitakin samassa tilanteessa olevia. Vertaistuki best, Tuija kirjoittaa.

Lue myös: Tuija Pehkonen sai pojan! Julkaisi supersuloisen kuvan Eero Ettalasta ja vauvasta - katso!

Entinen NRJ-juontaja paljastaa kirjoituksessaan myös esikoisensa oppineen uuden taidon, joka on antanut äidille hieman lisää voimia arkeen.

- Niin, ja ton pikkukaverin hymy (ja nauru, hän osaa jo nauraa ääneen!) saa kyllä kaikki murheet aika nopeasti kaikkoamaan! 

Tuijan kuvaparin kommenttikenttä onkin täyttynyt pikkuhiljaa sydämien kuvista, joilla kommentoijat haluavat osoittaa tukeaan Tuijan avoimelle kirjoitukselle. Lisäksi moni on kehunut Tuijan iloisia kuvia, jotka saavat katsojansakin hymyilemään.

Aivan ihana kuva teistä huomaa kuinka onnellinen sä Tuija oot ja miten hyvä äiti olet, kannustaa yksi kommentoijista.

- Ihana pikkuinen pupupoika, kirjoittaa toinen.

Tuijan kirjoituksen kanssa samaistumispintaa on löytänyt myös muutama kommentoija.

- Äitinä olo on parasta ja joskus raskastakin. Mutta lopulta ihan ainutlaatuista ja mahtavaa rakkauden täyteistä elämää, kannustaa yksi kommentoija.

- Vauvan nauru on ihan best, tietää toinen kommentoija.

Lue myös: Tuija Pehkosen hellyttävä kuva sulattaa sydämet - hehkuttaa mielitiettyään Eero Ettalaa: ”Lämmin ja turvallinen isä meidän pikkuiselle”
 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!