fbq
Antti Tuisku

Antti Tuiskulta yllättävä avautuminen uransa jatkosta suurkonsertin alla: "Mun on hirveän hankala sanoa..."

Laulaja Antti Tuisku kertoo avoimesti, miten valtava määrä erilaisia lavasteita ja valmisteluita hänen viikonloppuna järjestettävät stadionkeikkansa vaativat.

Viheliäisen koronan takia kauan odotettu tapahtuma on jo kolmesti siirretty, mutta nyt se tullaan vihdoin näkemään kaikessa loistossaan Helsingin Olympiastadionilla.

Antti paljastaa tuoreessa Instagram-päivityksessään, että viikonlopun konsertit kestävät yli kaksi tuntia, sisältävät 24 kappaletta ja neljä eri osiota. Lavasteita valtavaan Bailantai-konserttiin on tuotu ympäri maailmaa.

- Isoin lavasteista on neljätoista metriä pitkä ja kahdeksan metriä korkea, julkaisussa paljastetaan.

Esityksessä tullaan näkemään myös lasereita ja pyrotekniikkaa. Bailantaita rakennetaan viikko, ja lavan takana kerrotaan hääräävän jopa 300 ihmistä.

Lavallakin on porukkaa huima määrä, neljäkymmentä ihmistä. Sekä Antti että tanssijat ovat treenanneet ahkerasti spektaakkelia varten.

Antti Tuisku rehellisenä faneilleen: "En tiiä, nousenko täältä..."

Antin julkaisu pohjautuu YleX:n juttuun, jossa on lisää yksityiskohtia musiikkishow'sta.

Antti pohtii, millainen vaikutus näin suurilla stadionkeikoilla on hänen uransa suhteen. Hän uskoo, ettei vastaavanalaista välttämättä enää hänen urallaan nähdä.

Mun on hirveän hankala sanoa, että miten pitkään esimerkiksi musiikillinen ura jatkuu aktiivisena. Tän kaltaista suurkonserttia ei välttämättä mun uralla tule enää, Antti sanoo.

Tunnistatko Antti Tuiskua tässä asukokonaisuudessa? Hunks-Nikolta yllättävä huomio

Antti nousee lavalle sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina häntä lämmittelee Erika Vikman, lauantaina Ida & Kalle. Erika on hehkuttanut somessa jo perjantaina julkaistavaa uutta kappalettaan.

Nyt on rohkeaa! Erika Vikmanilta raju somejulkaisu: "Selkä on täynnä puukkoa ja taputusta"