fbq

Antti Kurhinen valmistui koulusta ja etsii nyt töitä

Tosi-tv-persoona etsii parhaillaan töitä uuden koulutuksensa parissa.

Big Brother -tosi-tv-ohjelmasta kansan tietouteen vuonna 2008 noussut Antti Kurhinen, 39, on suorittanut mediakoulutuksen.

Arkistovideo: Antti Kurhinen esitteli laulutaitojaan huipputuottajan studiossa

Antti Kurhinen on suorittanut onnistuneesti lukuvuoden kestäneen mediakoulutuksen Laajasalon opistossa. Aiemmin kuljetusalaakin opiskellut Antti rahoitti opiskelujaan myös taksia ajamalla.

- Koulu oli oikeesti tosi hauskaa! Vaikka tietenkin välillä oli vähän vaikeata, niin opettajat oli auttavaisia ja mukavia. Ruoka oli hyvää ja keittiön tädit aivan loistavia! Keittiön tätejä tulen varmasti eniten kaipaamaan, Antti paljastaa Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Monityömies julkaisi kuvan todistuksestaan myös somekanavillaan ja kävi koulunpäätöksen kunniaksi myös parturoimassa hiuskuontaloaan.

Valmistumistaan Antti aikoo juhlistaa myös lähtemällä reissuun sunnuntaina (4.6.) Azerbaidžaniin.

Antti Kurhinen palaa kouluun - arvaatko, mikä tv-kasvosta tulee isona?

Etsii töitä

Antti kertoo etsivänsä nyt töitä median parissa, erityisesti reportterin työt ja haastattelujen tekeminen kiinnostaa sanavalmista miestä. Vähiten mieluista on kuvien ja videoiden editointi. 

Koulussa opiskeltu radioala oli kameran edessä työskentelyn lisäksi erityisesti Antin mieleen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Radion juontaminen oli tosi nastaa ja diggasin paljon. Osasin tehdä sitä itsenäisestikin, mies mainitsee Seiskalle mutta lisää:

- Radioon pääseminen on kyllä varmasti tosi vaikeaa, koska siellä ei paljoa ole paikkoja vapaana. Ja jos joku paikka aukeaa niin varmasti on hirveä jono halukkaita. Se on kuitenkin haaveeni.

Mikäli sopivaa työtä ei heti löydy, aikoo Antti nauttia kesästä rennommalla otteella.

- Sitten otan iisimmän kesän eli kiertelen festareita ja matkustelen. Syksyllä rupean sitten kunnolla etsimään duunia, Antti miettii tulevaisuuttaan.

Oho, tässä on Antti Kurhisen lähes 67 tonnin uusi silmäterä - kuva