fbq
Antti Kurhinen

Antti Kurhinen esitti eroottisen show’n polttareissa ja vei morsiamen makuuhuoneeseen – yllättävä käänne: ”En tiedä, tuliko hän siinä, mutta…”

Temptation Island Suomi -sarjassakin nähty Antti Kurhinen on tehnyt uuden aluevaltauksen, ja nyt hän luo uraa eroottisena esiintyjänä.

− Vaginahieroja oli vitsi, mutta tein siitä tällaisen polttarijutun. Siihen ei kuulu vaginahierontaa, mutta menen aika lähelle sitä, Antti kertoi Seiskalle.

Tosi-tv-komistus testasi taitojaan, kun hän esiintyi eräissä polttareissa hiljattain.

− Vein morsiamen makuuhuoneeseen esityksen lopussa. Emme päässeet varsinaiseen hierontaan asti, kun hän huusi yhtäkkiä, että hänen on päästävä vessaan. En tiedä, tuliko hän siinä, mutta kova kiire hänelle tuli, Antti naureskeli.

Antin mukaan morsian oli todennut polttarijuhlijoille illan aikana, että ei halua paikalle stripparia.

− Hän oli sanonut, että olisi kiva, jos se vaginahieroja tulisi tänne. Se oli hauska sattuma.

Antti luo eroottisen show’nsa asiakkaan toiveiden mukaan.

− Esitys kestää noin puoli tuntia, mutta sekin on neuvoteltavissa. Esitykseni ei rajaudu pelkästään polttareihin, vaan voin esiintyä myös vaikka syntymäpäiväjuhlissa. Tai jos joku haluaa muuten vaan piristää iltaansa, niin minut voi tilata paikalle.

Yhdestä asiasta Antti on kuitenkin tarkka.

− En myy tai tarjoa seksipalveluja. Tässä ei ole kyse prostituutiosta. Olen avoin ehdotuksille, mutta niiden pitää pysy hyvän maun rajoissa. Alastomuutta voi olla hieman, mutta ei seksiä. Voin stripata hieman, mutta en ole varsinaisesti strippari.

Antin show’ta varten luodut nettisivut avautuivat hiljattain. Niiden suunnittelusta vastasi Mari Luukkonen Design.

− En ole laittanut sivustolleni mitään hinnastoa, koska lopullinen hinta määräytyy asiakkaan toiveiden ja show’n sisällön mukaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy