fbq
Antti Ketonen

Antti Ketonen sulki mystisesti ravintolansa ovet - nyt iskelmäkansan tuska on hellittämässä!

Iskelmäkansan kestosuosikki Antti Ketosen, 43, viime vuoden toukokuussa avaama La Taperia -ravintola sulki ovensa syyskuun alussa Helsingissä kaikessa hiljaisuudessa.

Katso Antti Ketosen ravintolesittely:

Niin ravintolan ikkunaan kuin sen avoimelle Instagram-tilille ilmestyi karu ilmoitus sulkemisesta ilman tarkempaa infoa. Puhuttiin vain remontista tarkentamatta, kuinka kauan se kestää tai mitä osaa ravintolasta se käsittää.

Suosikkilaulaja Antti Ketosen yllätyspaljastus menneisyydestään: Pääsin telkkariin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Moni ehti jo pelätä, oliko ravintola sulkenut ovensa lopullisesti remontin varjolla. Asiasta otettiin yhteyttä myös Seiskan toimitukseen.

Nyt kuitenkin iskelmäkansa ja tapas-ruokien ystävät voivat huokaista helpotuksesta: ravintolan viralliselle Instagram-tilille on päivittynyt ilmoitus, että ravintola aukeaisi reilun viikon päästä.

Seiska ei tavoittanut Anttia kommentoimaan ravintolatilannetta.

Uudenmaankadulla Helsingissä sijaitseva ravintola on ehtinyt olla auki hieman yli kaksi vuotta.

Espanjalaisiin viineihin ja tapas-ruokiin erikoistunut ravintola on iskelmätähden ja hänen ystävänsä Jaimen Ysernin yhteinen yritys. Ravintolan yhteydessä on toiminut myös espanjalaishenkinen herkkukauppa.

Anttia ei ole nähty ravintolassa tiskin takana, vaan hän on keskittynyt paikalla ollessaan isännöimään vieraitaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ravintola muodostuikin nopeasti Antin fanien "pyhiinvaelluskohteeksi” ennen remonttia.

Iskelmätaituri Antti Ketonen ei tahdo olla yhden tempun poni – pitää baaria, juontaa telkkarissa, opiskelee Köpiksessä...

Neljänsuora-yhtyeestä soolouralle siirtyneeltä Antilta tulee pian uusi levy. Seiskan tietojen mukaan albumi julkaistaan tämän vuoden puolella marraskuussa.