fbq
Kotimaa
21.12.2021 16:42
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto
Antti Holma
Mitä ihmettä? Antti Holma ei säästele sanojaan Los Angelesista: "Tämä on kuin Vantaa"
Kotimaa
21.12.2021 16:42
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto

Näyttelijä Antti Holma pyörähti taannoin Suomessa Haluatko miljonääriksi -ohjelman kuvauksissa. Niiden päätyttyä hän lupautui MTV:n Uutisaamu-ohjelmaan, mutta jostain syystä Anttia ei ruudussa sovittuna aikana nähty. Holman ohareita ei myöskään selitetty millään tavalla.

Tiistaina (21.12.) Holma paikkasi oharinsa ja antoi etähaastattelun Los Angelesista, missä hän ja hänen ranskalaismiehensä Emmanuel Ceysson asuvat.

Lue myös: Antti Holman outo ohari – jätti tulematta Maikkarin aamu-tv-lähetykseen

– Vihaan Losia. Tämä on kuin Vantaa, Holma haukkui kotikaupunkiaan Maikkarilla.

– Olen kaupunkien rakastaja, kuten New Yorkin, Pariisin ja Lontoon, mutta täällä ei ole keskustaa. On vain moottoriteitä, parkkipaikkoja ja matalia taloja, Holma marmatti ohjelmassa.

Antti Holma
Antti Holman viimeisin päärooli on elokuvasta Veljeni vartija. Siinä hän näytteli sekä Jere, vas., että Jare Tiihosta, joka tunnettiin myös Cheekinä.

Antti on syntyjään helsinkiläinen mutta kasvanut Sonkajärvellä.

Losiin pariskunta asettui Ceyssonin työn vuoksi. Ceysson on maailmankuulu harpisti, ja hän sai upean pestin Los Angelesin Philharmonic -orkesterista.

Näyttelijänura jäässä?

Haastattelussa Antti antoi ymmärtää, ettei hän juurikaan välitä enää näyttelijän töistä.

– En ole vuosikausiin käynyt edes koekuvauksissa, hän totesi.

Viime vuosina Holma on tehnyt supersuosittuja podcasteja sekä kirjoittanut kirjoja. Lisäksi hän on piipahdellut televisiossa juontohommissa. Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontajapestin lisäksi tv-katsojat muistavat hänet Mestaritekijät-sarjasta, jossa Antin johdolla etsittiin taitavia käsityöläisiä.

Lue myös: Antti Holma julkaisi rohkean kuvan: makaa alastomana sängyllä - katso!

Elokuvien pääroolit ovat kiertäneet kaukaa vuonna 2008 teatteritaiteen maisteriksi valmistuneen Holman. Hänen viimeisin pääroolinsa on Cheekistä kertova Veljeni vartija -elokuva.

Antti Holma
Antti Holma tuli suurelle yleisölle tutuksi Putouksen Kissi Vähä-Hiilarina.

Tuon jälkeen Antti on tehnyt Suomessa vain yhden elokuvaroolin, vuonna 2019 hän oli mukana lyhytelokuvassa Kaksi ruumista rannalla. Siinä hän esitti sotaelokuvan sotilasta sekä baarimikkoa.

Suuren yleisön tietoisuuteen Holma tuli Putous-sketsisarjasta, jossa hänen sketsihahmonsa oli Kissi Vähä-Hiilari.