fbq
Kotimaa
09.03.2021 19:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
krisu, archie ja iida
Anteeksipyyntö ei vakuuta! Iida Ketola-Korppila järkyttyi Archien Cruzin ja BB-Krisun käytöksestä: ”Homottelu ja läskittely ei ole vain huonoa huumoria”
Kotimaa
09.03.2021 19:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Selviytyjät-sarjassa kilpailevien kohurokkari Archie Cruzin, 28, ja realitytähti Kristian Heiskarin yllättävä sunnuntainen YouTube-video herätti paljon huomiota sosiaalisessa mediassa viime viikonloppuna. Suorana kuvattu somevideo poistettiin pian sovelluksesta miesten alkoholihuuruisen ja törkeän käytöksen takia. Artisti ja Big Brother -kilpailun voittaja pahoittelivat käytöstään omissa Instagram-videotarinoissaan. 

- Pieni väliintulo eiliseen YouTube-liveen liittyen: Käyttäydyin asiattomasti teitä kaikkia katsojia kohtaan, sekä tein itsestäni taas täysin pellen. Täten video on nyt poistettu, ja haluan välittää kaikille teille pahoittelut, joita käytökseni loukkasi. Se ei ollut tarkoitukseni. Huumorintajuni saattoi mennä hieman rajojen yli. Toivottavasti, ette kuitenkaan ota kaikkea niin tosissaan. Se on vain viihdettä. Toisesta sisään ja toisesta ulos. Vanha ystäväni kuningas alkoholi otti vallan, ja loppu on historiaa, Archie pahoittelee

Rokkarilla on ollut ennenkin ongelmia alkoholinkäytön kanssa, koska Seiskan saamien tietojen mukaan hän joi All Together Now Suomi -ohjelman kuvausten aikana myös. 

Lue myös: Skandaalipaljastus suosikkiohjelman kulisseista: Archie Cruz kiskoi viinaa All Together Now Suomi -ohjelman kuvauksissa – aiheutti pahennusta! 

Krisun anteeksipyynnöt kohdistuivat suoremmin olutpanimolle, joka oli lupautunut keskusteluohjelman sponsoriksi. 

- Se nyt meni päin helvettiä niin, että kolina käy. Reunaehdot oli sovittu, ja kässäri käyty yhdessä läpi. Näin ei pitänyt päästä tapahtumaan. Mitään perseilyä tai vastaavaa ei ollut ilmassa ennen kuin live oli jo käynnissä, ja ns. paskat housussa Tarkoitus oli tehdä asiallisen epäasiallinen keskusteluohjelma. Nyt vain asiallisuus jäi puuttumaan. Pahoittelut omasta puolestani. Yhteistyö Archien kanssa laitettiin kerrasta pakettiin. Käsi ylös virheen merkiksi, ja jatkossa toteutan sisältöä omille kanavilleni vain itsekseni. Suuret pahoittelut Olarin Panimolle. Panimo irtisanoutui tästä projektista täysin ja yhteistyömme ei jatku. Valitettavaa mutta täysin ymmärrettävää, Krisu pahoittelee

Lue myös: Big Brother Suomi-kilpailijoiden tulot: kaljaa kittaavalla Krisulla kunnon palkka, Tarinalla ja Kevinillä liki olemattomat tienestit, Timo ylivoimainen tulokunkku - lue Seiskan selvitys! 

Ei vakuuta

Miesten anteeksipyynnöt eivät kuitenkaan vakuuttaneet tosi-tv-ohjelmista tunnettua kampaamoyrittäjää Iida Ketola-Korppilaa. Hän huokaili hyvin syvään, kun puhui miesten käytöksestä ja puolivillaisista pahoitteluista sosiaalisessa mediassa.

- Archie syyttää kaikesta alkoholia, eikä ota mitään vastuuta omasta käytöksestään. Tässä oli nyt taas viina vienyt miestä, Iida latasi Instagram-videotarinoissaan.

Hänen silmiinsä rokkarin käsitys huumorintajusta menee yli hilseen. 

- Homottelu ja läskittely ei ole vain huonoa huumoria.

Lue myös: Tosi-tv-tähti Iida Ketola-Korppilan järkyttävä katulöytö! Soitti poliisit paikalle ja jemmasi kaman: ”Voitte kutsua mua Ranta-ahoksi” 

Krisun anteeksipyntöä hän pitää selkärangattomana, koska BB-kilpailun voittaja yrittää syyttää muusikkoa koko tilanteesta. 

- Krisu joka liven aikana nauroi kaikille näille jutuille, ja antoi tämän tapahtua. Ei missään kohtaa ollut silleen: Pistetään pillit pussiin, että nyt on vähän sekavaa. Tai olisi omalla käytöksellään sanonut, että nyt menee vähän yli.

Iidan mukaan Krisu oli vielä videon jälkeen hehkuttanut, kuinka mahtava lähetys oli ollut, ja pyysi ihmisiä katsomaan videota jälkikäteen.

- Sitten kun paskaa tuleekin, niin hän oli silleen, että itseasiassa en olisi ikinä tehnyt tällaista. Mulla oli paljon korkeammat odotukset. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »