fbq
Anssi Kela

Anssi Kelan tunteikas päivitys liittyen tyttäreensä – "Minä ja vaimoni onnistuimme tyrimään"

Muusikko Anssi Kela, 50, julkaisi avoimen somepäivityksen, jossa hän kertoi mokanneensa vaimonsa kanssa.

Arkistovideo: Arttu Wiskari ja Anssi Kela viihtyivät Erottajan karaokebaarissa

Yllätyshäät! Anssi Kela meni naimisiin

Anssi Kela julkaisi poikkeuksellisen viestin sosiaalisessa mediassa, jossa hän toivoo uskovansa somen voimaan. Viestissä Anssi kertoo epäonnistuneensa, ja tyttärensä menneen itkien nukkumaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Viimeisenä vaihtoehtona yritän hyödyntää somen voimaa paikatakseni epäonnistumistani vanhemmuudessa, Anssi kirjoittaa.

Anssi on jakanut päivityksensä Facebookissa ja Instagramissa. Julkaisussa on kaksi kuvaa.

– Ensimmäisessä kuvassa on tyttäreni yöpöytä, joka on koristeltu Stranger Things -aiheisella materiaalilla. Hän on sarjan suuri fani. Siitäkin huolimatta, ettei ole katsonut sitä jaksoakaan, koska se ei sovi yhdeksänvuotiaalle. VHS-kasetin muotoinen punainen Stranger Things -yövalo on minustakin aika hieno.

– Halloween on tulossa, ja tyttö on jauhanut jo viikkoja siitä, miten haluaa tänä vuonna pukeutua Eleveniksi. Se on ollut nyt jopa tärkeämpää kuin koiran saaminen (jo vuosia kestänyt vanhempien pehmittämishanke). Halloween on tämän päivän lapsille yllättävän iso juttu. Jotenkin minä ja vaimoni onnistuimme tyrimään tämän homman. Olemme viimeiset pari päivää yrittäneet epätoivoisesti etsiä Eleven-asua, mutta olemme auttamattomasti myöhässä. Ne on myyty kaikkialta loppuun. Kiinasta saisi tilattua, mutta ensimmäiset juhlat ovat jo tämän viikon perjantaina. Ei ehdi. Tyttö meni tänään itkien nukkumaan. Tiedän mokanneeni. Pahasti.

Anssi myös kertoo, että poikkeuksellisesti on hän avannut yksityisviestien lähettämismahdollisuuden.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Siksi käytän tämän kortin, ja käännyn puoleenne: pystyisikö joku jollain tavalla auttamaan? Toisessa kuvassa on asukokonaisuus, jollainen on haussa. Olisiko sinulla ehkä ylimääräinen? Tai tietäisitkö, mistä saisi? Koko n. 145 cm, mutta tässä tilanteessa isommatkin huomioidaan. Kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan. Minulle ei normaalisti voi lähettää yksityisviestejä, mutta avasin ne hetkeksi tätä varten.

Anssi Kelan laivakeikalla tapahtui järkyttäviä asioita - laulajalta suora viesti häiriköijille