fbq
Annimari Korte

Annimari Kortelta pysäyttävä ilmoitus

Huippuaituri Annimari Korte, 34, on joutunut tekemään vaikean päätöksen tulevaisuuttaan koskien.

Annimari Korte joutui tekemään ison päätöksen elämässään. Annimari kertoo asiasta itkuisen kuvan kanssa Instagram-tilillään. Urheilija kertoo joutuvansa jättämään kilparadat toistaiseksi.

Voi korona (itkuemoji) On jouduttu tekemään valitettava päätös, että tällä kaudella ei kisata. En ole toipunut toukokuun alussa ja kesäkuun lopulla sairastetuista koronataudeista. Toukokuun alun koronan jälkeen sykevälivaihtelu lähti viikoiksi kovaan laskuun, eikä hermosto palautunut ja erilaisia ongelmia alkoi tulla, aituri kirjoitti eilen (22.7.) perjantaina somessa.

Mikä lomanäky! Aiturikaunotar Annimari Korte häikäisee bikineissään ja juhla-asussa: "Kerran vuodessa korkkarit jalassa"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Annimari kertoo rehellisesti voinnistaan, harjoituksistaan, sairastamistaan koronoista ja tulevaisuudesta pitkässä kirjoituksessaan.

- Toisesta koronasta on jo neljä viikkoa, mutta sykevälivaihtelu jatkaa edelleen laskemista. Lääkäri määräsi 6 viikkoa niin etteivät sykkeet saa nousta. Nyt on mennyt 4 ja tilanne ei ole parantunut ollenkaan. Myös veriarvot poikkeavat normaalista. Olkaa varovaisia treeniin palatessa koronan jälkeen, ei voi tietää kenen kohdalle tulee pahempia oireita, Annimari kirjoittaa Instagramin tarinoissaan.

Tähtäin on nyt vuodessa 2023, ja uraa olisi tarkoitus jatkaa vuoden 2024 loppuun.

Paljon uskoa ensi kauteen luo se, että nopeus- ja hyppytestit ovat aivan eri tasolla kuin ennen, kehitys tulee olemaan kiinni vain terveenä pysymisestä ja se on helpompaa ilman kiirettä. 3 rokotusta (edellinen yli 8kk sitten) ja 2 koronaa luulisi jo antavan hyvän suojan siitäkin. Nyt tämän vuoden suuret panostukset ja kova työ menevät hetkellisesti hukkaan, mutta toivottavasti tuovat tulosta ensi vuodelle (sydän)

 

Lue koko kirjoitus tästä:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy