fbq
Annimari Korte

Annimari Korte avoimena ruokamyrkytyksestään: "Muutaman päivän verenvuoto"

Aitajuoksija Annimari Korte, 34, kertoo voinnistaa sairaalakuvassa.

Annimari Korte julkaisi sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa hän makaa sairaalanpedillä.

– Ajattelin jo loistavasti menneen syksyn jälkeen, että tää olisi eka vuosi pariin kymmeneen vuoteen, etten joudu menee sairaalaan syystä tai toisesta, mutta jo helmikuussa meni pieleen tää homma, Annimari kirjoittaa kuvan kanssa Instagramin tarinoissaan.

Aituri sai päivitystensä mukaan ruokamyrkytyksen Tukholmasta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kaikki tutkimukset tehty... Ruokamyrkytys, josta aiheutui muutaman päivän verenvuoto on mun "juoksu oli surkeeta", Annimari kertoo vedet silmissä nauraen aiempaa päivitystään, jossa hän pitelee kukkakimppua kädessään voitokkaan juoksunsa jälkeen Ruotsissa.

– Ei ihme, että oli vähän heikko olo tuolla Tukholman reissulla.

"Nautittiin drinkkejä biitsillä 18 kiloa painavampana" - Huippuaituri Annimari Korte jakoi yllättävän muiston menneisyydestään

Annimari epäilee myös tietävänsä pilaantuneen ruoan alkuperän.

– Sitä todennäköisesti 2 ruokamyrkytystä aiheuttanutta ruokaa on vielä 2 annosta mun pakastimessa jäljellä jos joku kaipaa ruokamyrkytystä. Kysyin pitäiskö vähän testata oliko se varmasti se, mutta ei kuulemma, juoksija naureskelee.

Annimari myös ihmettelee älylaitettaan, joka mittaa vointia erilaisin lukemin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tää on hauska, mulla ekasta ruokamyrkytyksestä asti melkein 4 viikkoa nyt palautuminen näyttänyt huonoa. Sitten tänään kun herää nukutuksesta "You are race ready". Kaipas vissiin vaan pienet tehostetut päiväunet, potilas naureskelee 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan.

Annimari kertoo ruokamyrkytyksistä olevan 1,5 viikkoa ja 4 viikkoa, ja voivansa tällä hetkellä hyvin.