fbq
Anniina Valtonen

Anniina Valtonen löysi uuden intohimon - kaikki lähti aviomiehen kauniista eleestä

Suosikkimeteorologi Anniina Valtonen, 33, jatkaa edelleen Puoli seitsemän -ohjelman osa-aikaisena juontajana. Yleisö äänesti sarjan Vuoden ohjelmaksi perjantaisessa (20.1.) Kultainen Venla -gaalassa.

Anniina juhli tuoretta pystiä kollegoidensa kanssa ja kommentoi tunnustusta Seiskalle hymyssä suin.

- Tämä on todella hieno juttu, ja on ollut ihan mieletöntä päästä osalliseksi Puoli seiskaan. Olen silti ensisijaisesti meteorologi, hän muistuttaa.

Anniina aloitti ohjelman juontajana hieman yli vuosi sitten. Hänen lisäkseen lähetyksiä vetävät muun muassa Mikko Kekäläinen ja Ella Kanninen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jo vuosi sitten Anniina palkittiin henkilökohtaisella Kultainen Venla -palkinnolla, kun yleisö äänesti hänet Vuoden esiintyjäksi.

Viime vuonna Anniina oli uuden edessä myös vapaa-ajallaan. Meteorologi paljasti Seiskalle löytäneensä intohimon uudenvuodenlupauksen myötä. Hän on päättänyt nimittäin etsiä itselleen uuden harrastuksen.

- Vuosi sitten valitin työkaverilleni, että haluaisin harrastaa jotain. Se ei ole ollut kuitenkaan mahdollista, sillä en voi sitoutua olemaan aina jonain tiettynä päivänä paikalla jossain, Anniina alustaa.

Lopulta Anniina sai suosituksen ex-radiojuontaja ja ilma-akrobaatti Petra Kalliomaalta. Petra kutsui Anniinan tunnilleen tutustumaan ilma-akrobatian saloihin.

Anniina jutusteli aiheesta myös aviomiehelleen, joka tarttui heti tuumasta toimeen.

- Hän osti minulle syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Petran tunnille, Anniina muistelee tyytyväisenä miehensä kaunista elettä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaikka nykyään Anniina onkin hurahtanut harrastukseensa, ensimmäinen oppitunti sujui varsin kivuliaasti.

- Se oli ihan kamalaa! Käteni olivat sen jälkeen ihan kuolleet ja olin muutenkin täysin rikki, hän nauraa.

Lajilla on aktiiviselle naiselle tärkeä merkitys. Eikä loppua näy.

- Jos on ollut raskas työviikko, tunnen, miten kaikki stressi vain valuu minusta pois roikkuessani pää alaspäin kankaissa.

Anniina on julkaissut Instagram-tilillään videoita ja kuvia hurjannäköisistä temppuiluistaan. Pääset katsomaan videon alta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy