fbq
Aamulypsy

Anni ja Ilkka Ihamäen häiden kutsuvieraslista tyrmistytti – rakoilevatko Aamulypsy-juontajien välit?

Radiojuontaja ja Nelosen tv-kasvo Anni Ihamäki (o.s. Hautala), 40, sekä hänen puolisonsa ja radiokollega Ilkka Ihamäki, 36, viettivät toissa viikonloppuna ikimuistoisen juhlapäivän. He juhlistivat samassa kerralla pienokaisensa ristiäisiä ja menivät myös naimisiin.

Sosiaalisessa mediassa herätti ihmetystä se, ettei juhlavieraiden joukossa näkynyt Annin pitkäaikaista työkaveria Juha Perälää, 40. Sen sijaan tunnetun radiokolmikon täydentänyt Jaajo Linnonmaa, 44, patsasteli tyytyväisenä Annin rinnalla.

– On ollut jo vuosia tiedossa, että Periksen välit viilenivät Jaajoon ja Anniin silloin kun hän päätti lopettaa työnsä Aamulypsyssä, Seiskalle väitetään.

Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki: Häät!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan tavoittama Anni tyrmää oitis välirikkoväitteet. Mediapersoonan mukaan hänen ja Ilkan järjestämä juhla oli tarkoituksella pienen piirin yksityistilaisuus, johon kummallakin oli lupa kutsua vain kolme kaveriaan.

– Olemme Jaajon kanssa toistemme lapsemme kummit, joten hänen läsnäolonsa oli aika perusteltua. Sitä paitsi olemme ystävystyneet Jaajon kanssa jo pari vuotta ennen kuin Aamulypsy alkoi 2006, Anni selostaa Seiskalle.

– Miksei kukaan ole ihmetellyt sitä, ettei Janni (Hussi) ja myöskään Tuukka (Ritokoski) olleet kutsuttuina? Tai Mäkilähteen Juuso, jonka kanssa olen myös tehnyt töitä? Anni kysyy viitaten Suomipopin juontajiin.

Ilkka ja Anni Ihamäki
Työkavereina uurastaneiden Annin ja Ilkan suhde tuli aikanaan isona yllätyksenä monille.

Näin sujui Anni Hautalan ja Ilkka Ihamäen hääyö – raaka liha maistui!