Katso kuvat!
Anna Abreu

Anna Abreun ruskettunut bikinikroppa hätkähdyttää - katso kuva! "Oman elämäni Mariah Carey"

Kotimaa | 21.06.2021 11:22

Tulevaa Vain elämää -kautta tähdittävällä laulaja Anna Abreulla, 31, on kotonaan täydelliset olosuhteet kesäkuun helteisiin.

Anna julkaisi sunnuntaina kuvaparin hulppean kotinsa pihalta, jossa hänellä on valtava uima-allas kuin tehtynä tämänhetkisiä hellesäitä varten. Kuvaparissa Anna kävelee altaan reunalla bikineissä ja tunnelmoi auringon lämpöä.

Yllään Annalla on kuvissa sininen bikinien yläosa ja kirjavasti kuvioitu alaosa. Kuvat paljastavat, että laulajakaunotar on ehtinyt alkukesän aikana ruskettua erittäin hyvin.

- Oman elämäni Mariah Carey, Abreu kirjoittaa kuvatekstissä.

Lue myös: Huh, miten kuumaa! Anna Abreun rinnat näkyvät paidasta läpi: "Oliks ikävä?"

668 000 euron ökykoti

Annan rauhaisa maalaiskoti sijaitsee Espoossa pellon laidalla. Hän osti 157-neliöisen omakotitalon vuonna 2018 miehensä Lauri Heiskarin kanssa. Pariskunta maksoi talosta tuolloin Seiskan tietojen mukaan 668 000 euroa.

Rauhallisella omakotitaloalueella sijaitsevassa modernissa talossa on peräti viisi huonetta, avokeittiö ja tilava olohuone sähkötakkoineen. Pakettiin kuuluu myös kodinhoitohuone, kylpyhuoneosasto, sauna ja kuntosali. Katettuun autokatokseen mahtuu helposti kaksi menopeliä.

Lue myös: Uhkea Anna Abreu mekko märkänä: "Jos kosket mua nyt" - himokkaat kuvat ja video!

Talon takapihalla on iso terassi, johon kuvissa näkyvä uima-allas tuo mojovaa luksusta.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!