fbq
Anna Abreu

Anna Abreu julkaisi vahingossa intiimin videon aviomiehestään

Poptähti Anna Abreu, 33, ihastuttaa someseuraajiaan aidolla sisällöllään. Tällä kertaa Anna meni kuitenkin vahingossa pidemmälle, kuin oli tarkoitus.

Katso tuoreimmat Seiskan viihdeuutiset:

Anna julkaisi eilen (24.5.) Instagram-sivunsa tarinaosiossa hämmentävän ja tavanomaisesta poikkeavan videon. Videolla hän näyttää makoilevan sohvalla, ja zoomaa kameraa kohti keittiössä hääräävää aviomiestään, ex-lumilautailija Lauri Heiskaria, 39, jolla on silmillään suuret laskettelulasit.

- Ihmisen kädethän on joka paikassa, niin kuin vatvovat edestakaisin ja on ylhäällä, Lauri höpöttelee videolla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuin vastarakastuneet! Anna Abreu kultansa syleilyssä - kuva

Videon päälle kirjoittamassaan tekstissä Anna selventää, mistä hänen puolisonsa höpinöissä on kyse.

- Lauri suostu tekee ruokaa jos saa puhua painista... Tää tehtävä osoittautu (mulle) liian vaikeeks ku odotti multa myös reagointia.

Anna Abreulta huolestuttava päivitys: "Haluan aloittaa uuden elämän"

Seuraavassa tarinassaan poppari paljastaa, ettei videota ollut tarkoitus julkaista kaiken kansan nähtäville, vaan hänen piti jakaa se vain Instagramin "läheisille kavereilleen", eli pienelle joukolle hänen itse valitsemiaan ihmisiä.

- Äskeisen piti mennä läheisiin mut toisaalta teillekin erittäin tärkeä video..., Anna kirjoittaa ja jakaa videon vielä toistamiseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Siis noi laskulasit suojaamassa sipuleilta kruunaa kaiken.

Portugalilais-suomalainen Anna meni naimisiin Lauri Heiskarin kanssa vuonna 2013 ja vaihtoi avioliiton myötä sukunimensä. Hän kuitenkin veti keikkoja nimellä Anna Abreu, ja muutti myöhemmin taiteilijanimekseen Abreun.

Anna Abreun juomamainos sai jäätävän vastaanoton - myöntää itsekin yhteyden suuveteen