fbq
Amin Asikaisen Nadia-rakas pudotti painoa.

Amin Asikaisen Nadia-kihlattu laihtui 12 kiloa - kuvat huimasta ulkonäkömuutoksesta! ”Amin kyllä rakastaa minua minkä kokoisena tahansa”

Tammikuussa kihlautuneet ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen ja Nadia Ammouri luottavat sataprosenttisesti toisiinsa. Amin on suhteen mustasukkaisempi osapuoli. Urheilullisuus ja terveelliset elämäntavat yhdistävät, joten yhteiset lenkit ja treenit kuuluvat viikoittaiseen rutiiniin. Antton-vauva kulkee mukana vaunuissa tai rintarepussa.

Amin Asikaisen ja Nadia Ammourin vaikea uusperhearki: Lapsiluku on toistaiseksi täynnä, koska turvaverkko uupuu!

– Aloin tehdä vaunulenkkejä juosten, vaikka aiemmin inhosin lenkkeilyä. Usein treenaan heti aamusta, koska siitä saa energiaa koko päiväksi, Nadia kertoo.

Ennen raskautta Nadia painoi 12 kiloa enemmän kuin nykyään.
Ennen raskautta Nadia painoi 12 kiloa enemmän kuin nykyään.

Uusperheen perustaminen ei pelottanut Amin Asikaisen 13 vuotta nuorempaa tosi-tv -tähtikihlattua Nadia Ammouria: Kohtelen Aminin poikia kuin omiani!

Nykyään Nadia painaa 60 kiloa.
Nykyään Nadia painaa 60 kiloa.

Personal traineriksi opiskeleva Nadia painaa nykyisin 60 kiloa, kaksitoista kiloa vähemmän kuin ennen raskautta. Hän on saanut muilta äideiltä somessa positiivista palautetta muodonmuutoksestaan ja järjestääkin heille nyt suosittuja treenipaketteja. Hän pitää myös blogia.

– Amin kyllä rakastaa minua minkä kokoisena tahansa. On ihanaa, että riitän hänelle, Nadia hymyilee.

Amin Asikaisen Nadia-kihlattu hoitaa lapset ja ruuanlaiton: ”Kyllä entinen ammattiurheilija on aina vähän itsekäs, kun on tottunut passaamiseen”