fbq

Alusvaatesettejä ja korkkareita - Suvi Teräsniska tekee tiliä kauppaamalla vaatteitaan

Suvi on tienannut huimasti rahaa käytettyjä vaatteitaan kauppaamalla.

Suosikkilaulaja Suvi Teräsniska nousi alkuvuodesta otsikoihin, kun hän kävi läpi syvää kriisiä, jonka tuoksinnassa hän myös kauppasi käytettyjä tavaroitaan nettikirpputoreilla.

Arkistovideo: Suvi Teräsniskan synkkä kriisi:

Tuolloin Suvi myi Facebookin markkinapaikalla kaikenlaista kodin tavaraa hiukan kulahtaneista astioista lasten leluihin, piensisustusesineisiin ja useisiin karvalankamattoihin.

Kotiaan tyhjentävä Suvi Teräsniska kauppaa kummallista tavaraa - haljennut kannu ja tahraisia pyyhkeitä!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Suvi on vaihtanut alustaa ja kauppaa käytettyjä vaatteitaan Tise-kirpputorisovelluksessa. 

Suvi tekeekin melkoista tiliä, sillä laulaja on onnistunut kauppaamaan vaatteitaan ja asusteitaan kirpputoripalvelussa jo 1 031 euron edestä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, onko Suvi myynyt joitakin tavaroita edullisemmissa seteissä. Satasia hän on silti netonnut kaupustelullaan.

Kriisissä rypevä Suvi Teräsniska jatkaa kotinsa tyhjentämistä - kaupittelee nyt käytettyjä meikkejään

Myytyjen tavaroiden joukossa on esimerkiksi käyttämättömät sinapinkeltaisen ja ruskean sävyiset rintaliivit ja niihin sopivat kahdet alushousut 20 eurolla, punaiset piikkikorkokengät 25 eurolla, koristeellisia paitoja alimmillaan seitsemällä eurolla sekä käyttämätön valkoinen korsettialusasu 25 eurolla. 

Arvokkain Suvin myymistä tuotteista on tummanharmaa maksipituinen kietaisumekko, jota koristavat kultaiset kuviot. Suvi on myynyt mekon 40 eurolla. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myynnissä on kuitenkin yhä kymmenittäin vaatteita ja asusteita. Suvilta voi lunastaa esimerkiksi seksikkäät reisipituiset korkosaappaat 30 eurolla tai punaruskean alusbodyn 50 eurolla. 

Myös luksustuotteita on kaupan, sillä laulaja myy esimerkiksi Balmuirin pyyhettä hintaan 30 euroa. Arvokkain myynnissä olevista tuotteista on Stine Goyan kuviollinen maksimekko, josta Suvi pyytää 200 euroa. Mekossa on ilmeisesti yhä kiinni hintalappu, ja sen alkuperäinen hinta on ollut 350 euroa.

Kriisi helpottaa! Näin Suvi Teräsniska käyttää keikkataukonsa hyödyksi

Suvi pyytää yhteensä yhä myynnissä olevista tuotteista yhteensä 1 723 euroa, eli mikäli hän saa myytyä kaikki tuotteet toivomaansa hintaan ja on lisäksi netonnut pyyntihinnat jo myydyistä tuotteista, on lopullinen tili huimat 2 754 euroa.