fbq
Aleksi Valavuori, Valtteri Bottas

Aleksi Valavuorelta raju purkaus Valtteri Bottaksen podcast-sarjasta: ”Laskee hänen brändiään - en näe Kimi Räikköstä tekemässä samaa"

Aleksi Valavuori ei säästellyt sanojaan kertoessaan mielipiteensä Valtteri Bottaksen uudesta Suoraa puhetta -podcast-sarjasta.

Aleksi ja Kalle Palander keskustelivat aiheesta Aleksin vetämässä Valavuori LIVE -ohjelmassa. Kalle oli kuunnellut sarjan ensimmäiset jaksot. Podcastissa Valtteri on kertonut haastavista ajoistaan. 

- Olemme häntä välillä soimanneet, jos hän on epäonnistunut, Kalle totesi.

- No hän on antanut siihen aihetta ihan itse! Hän on arvosteluammatissa, Aleksi vastasi välittömästi.

”Nyt oli siis niin ala-arvoista p**kaa!” Aleksi Valavuoren heitto Toni Niemisen rakkaushaastattelusta oli mykistää Kalle Palanderin

Aleksi ei ollut vakuuttunut Valtterin uudesta aluevaltauksesta, eikä hän peitellyt hämmennystään ja pettymystään.

- Mielestäni tuo pikemminkin laskee hänen brändiään. Jokaiseen jaksoon pitää kertoa jokin todella kova juttu, että olet syvissä vesissä. Sitten Emilia vielä…oli rankkaa hevosharrastus. Vähän on tekemällä tehtyä. En näe Kimi Räikköstä tekemässä samaa. Kyllä Kimilläkin on varmasti ollut välillä rankkaa ja v**uttanut, mutta en näe häntä änkyttämässä Suplassa, Aleksi latasi.

Kalle totesi, ettei Kimin edes tarvitse tehdä moista.

- Ei häntä kiinnosta! Sen takia ihmiset pitävät hänestä, Aleksi totesi.

Aleksi vaikutti pettyneeltä siihen, että Valtterin podcast-sarja julkaistaan nimenomaan Supla-palvelussa.

- Kyllä Valtteri voisi tehdä podcastin ihan omalle alustalleen. Näyttää olevansa oikeasti iso! Suplassa ovat kaikki maailman radiojuontajat kertomassa kuinka traagisia kokemuksia heillä on. Tein kerran Juha Perälän kanssa podcastin sinne, ja Mestarit-podi oli hetkessä koko paikan suosituimpia. Se kertoo tasosta jotain.

Katso koko keskustelu alta: