fbq
Erika Helin

Alastonkuvia ja aikuisviihdettä! Seiskan jättiselvitys paljastaa: Erika Helin ja muut suomalaiset julkkiskaunottaret rohkeina!

Maksullinen OnlyFans-sivusto on noussut puheenaiheeksi sekä Suomessa että maailmalla, kun julkisuuden henkilöt ovat perustaneet tilejä brittiläissivustolle ja alkaneet julkaista rohkeaa kuva- ja videosisältöä maksumuurin takana.

Suomestakin useampi julkkisnainen on alkanut kerätä maksullisia tilauksia kiinnostuneilta asiakkailta ja alkaneet julkaista K18-materiaalia OnlyFansissa.

Missi Erika Helin tienaa rohkealla somesisällöllä: Maksoin alastonkuvillani auton!

Seiska selvitti, millaista materiaalia suomalaiset julkisuudesta tutut naiset julkaisevat maksua vastaan aikuisille tarkoitetulla sivustolla. Kävi ilmi, että kotimaiset julkkikset tekevät OnlyFansissa jopa kovaa pornoa ja itsetyydytysvideoita, mutta osa tyytyy myös huomattavasti kiltimmän kuvamateriaalin julkaisemiseen.

Näin kuvataan suosittua OnlyFans-aikuisviihdettä: tyttöbändin laulajakaunotar Kerry suostui rohkeisiin otoksiin miehensä tukemana - maksaisitko tällaisesta K18-materiaalista?

– Parhaat ystäväni ovat missipiireistä. He ovat olleet kiinnostuneita Onlyfans-tilistäni ja kannustaneet minua todella paljon.
– Parhaat ystäväni ovat missipiireistä. He ovat olleet kiinnostuneita Onlyfans-tilistäni ja kannustaneet minua todella paljon.

Entinen Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 26, päätyi perustamaan OnlyFans-tilin, kun hän kuuli, että sosiaalisessa mediassa myydään hänen selfieitään maksua vastaan. Ajatus siitä, että hän alkaisi jakaa sensuroimattomia kuvia itsestään maksullisella sivustolla, alkoi kiehtoa häntä nopeasti.

– Se oli käännekohta. Olin siinä vaiheessa ollut jo Portugalin Playboyssa ja muutenkin alastomuus on mulle normaalia, eikä mitenkään erikoista. Ajattelin, että miksipä en voisi alkaa myymään kuvia faneilleni, jotka ovat minusta kiinnostuneita.

Nakumissi Erika Helin julkaisee superrohkeita K18-alastonkuvia verkossa - nyt niillä on hintansa!

Erika pyytää OnlyFans-tilaajiltaan noin 43 euron suuruista kuukausimaksua ja sitä vastaan hän tarjoaa faneilleen vähäpukeisia kuvia ja videoita.

Erika määrittelee OnlyFans-tilinsä sisällön niin, että siellä on tarjolla ”vihjailevaa alastomuutta”.

– Kuvat ovat pääasiassa ammattilaisten ottamia, ja mielestäni tyylikkäitä. Siellä on alusvaatekuvia, mutta myös jonkin verran alastonkuvia, jotka eivät kuitenkaan paljasta kaikkein intiimeimpiä paikkoja. Kuvat ja videot tarjoavat illuusion alastomuudesta, sillä usein varjot, asennot tai kädet peittävät kriittisimpiä paikkoja, Erika sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskasta

TILAA SEISKA TÄSTÄ!