fbq
Kotimaa
15.10.2021 06:40
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus
Aku Hirviniemi
Aku Hirviniemi laittoi kotinsa myyntiin - lähes puolen miljoonan puutaloon liittyy suomalaista julkkishistoriaa!
Kotimaa
15.10.2021 06:40
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Aku Hirviniemi on laittanut idyllisen puutalonsa myyntiin.

Putouksestakin tuttu näyttelijä pyytää nätistä omakotitalostaan melko suolaista hintaa. Vuonna 1923 rakennetun, 193-neliöisen omakotitalon hintapyyntönä on lähes puoli miljoonaa, tarkalleen 495 000 euroa. 

Lue myös: Aku Hirviniemen ja Niina Lahtisen pitkän liiton loppu.

Talo sijaitsee Riihimäen Harjukylässä, ja se on kokoluokassaan alueen kallein. Hinta selittynee mittavilla remonteilla, joita taloon on tehty vuosien aikana. Muun muassa keittiö on uusittu, ja suloisena yksityiskohtana mainittakoon saunaosaston pikkuinen tassuamme. 

Asuntoa myydään Etuovi.com -sivuilla.

Aku Hirviniemi laittoi kotinsa myyntiin.
Akun omakotitalo on alueen kallein.

Alun perin talo on ollut Aku Hirviniemen ja hänen entisen avovaimonsa Niina Lahtisen yhteinen koti. Viimeksi talo on vaihtanut omistajaa vuonna 2015, ja tuolloin myyntihinnaksi muodostui 380 000 euroa. Vuonna 2017 näyttelijäpariskunta erosi, ja seuraavana vuonna Aku lunasti talon itselleen 200 000 eurolla. 

Taloon liittyy myös surullisenkuuluisa ahdistelutapaus, josta Hirviniemi sai Turun hovioikeudessa tuomion. Tapaus sattui vuonna 2018, kun Hirviniemi oli pyytänyt kahta alaikäistä tyttöä kotiinsa ja kosketellut heitä. Hovioikeus ei kuitenkaan antanut Hirviniemelle rangaistusta, vaan tuomion mukaan rikos oli kokonaisuutena arvostellen vähäinen.