fbq
aku hirviniemi

Aku Hirviniemi kuittaili Jari Sillanpäälle hymyssä suin metamfetamiinin käytöstä - ”Ivattiinko sua, kun sairastit depressiota?”

Näyttelijä Aku Hirviniemi nauttii parhaillaan lämpimästä kevätsäästä kaukana Suomesta. Tarkalleen ottaen Aku hankkii rusketusraitoja Italiassa, jossa mies on törmännyt Meta Sport -nimiseen urheilukauppaan. 

Aku päätti ilkikurisesti poseerata kaupan edessä ja napata selfien sosiaalisen mediaan. Kuvatekstissä Aku kuittailee metamfetamiini-kohussa ryvettyneelle Jari Sillanpäälle, joka itse lomailee parhaillaan Espanjassa. Laulaja kertoi juuri aloittavansa kuntokuurin. 

NÄIN JARI SILLANPÄÄ LOMAILEE ESPANJASSA - KUVAT!

- Luin lehdestä, et Siltsu aloittaa kuntokuurin. Tuolt on hyvä hakee treenikamat, Aku kirjoittaa urheilukaupan nimeen viitaten.

Metamfetamiini nimittäin lyhennetään muun muassa metaksi.

Akun kuittailu on otettu vastaan sekä huumorilla että mauttomana vitsailuna. 

Jari Sillanpää avautui EVS-lähetyksessä ensimmäisestä huumekärystään – ajoi autoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena: En tiennyt, että on nollatoleranssi!

Mauton läppä. Ivattiinko sua kun sairastit depressiota? Akulta kysellään kuvan kommentoinnissa. 

Ivattiin ja ivasin itsekin. Vaik olin sillon aika vitun saamaton vätys, Aku vastaa.

Aku jäi vuonna 2016 pitkälle sairauslomalle uupumuksen vuoksi.

Masennus on salakavala ja tappava sairaus. Se voi saada meistä kenet tahansa ja kiskoa pimeyteensä riippumatta siitä oletko äiti, isä, rokkari tai kirjanpitäjä. Tai vaikka sinulla olisi kuinka paljon rakkautta ympärilläsi. Masennus saa sinut tuntemaan että olet totaalisen yksin. Pidetään huolta toisistamme. Lepää rauhassa Chris Cornell, Aku Hirviniemi kirjoitti Facebook-sivuilleen, kun muusikko Chris Cornell vei henkensä vajaa vuosi sitten.