fbq
rita ja aki

Aki Mannisen yllätysavautuminen: ”Olen kokenut raakaa fyysistä ja henkistä väkivaltaa”

Rita Niemi-Mannisen, 43, ja Aki Mannisen, 47, perheestä tehtiin lastensuojeluilmoitus vappuna.

Televisiostakin tutut hyvinvointiyrittäjät suivaantuivat perättömistä väitteistä ja ovat ilmoittaneet tekevänsä asiasta rikosilmoituksen. 

Katso video! Seiskan Viisuhuuma. Jakso 1: CatCat

Mannisen perhe juhli kevään alkamista mökillään ystäviensä kanssa. Kaksikko oli julkaissut 24 tuntia näkyvissä Instagramin tarinoissa tunnelmia sekä lisänneet palju- ja pusukuvia myös someen.

Rita oli myös kuvannut someen videoita veneestä, jossa näkyy Akin lisäksi koira ja perheen tyttö pelastusliivit yllään ja pipo päässä.

Lastensuojeluun soittanut henkilö oli kertonut vanhempien olevan saaressa kaatokännissä ja kuljettanut tyttöä veneessä ilman pipoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rita ja Aki loukkaantuivat tilanteesta sen verran, etteivät aio jättää asiaa siihen.

- Tein rikosilmoituksen perättömästä lastensuojeluilmoituksesta. Onneksi poliisi pystyy selvittämään nimettömänäkin tehdyt ilmoitukset! Oikeus toteutukoon, Rita kirjoitti sometarinoissaan tutkintapyyntöpaperia esitellen ja lisäsi:

- Miten joku viitsii kuormittaa lastensuojelua perättömillä ilmoituksilla. Joillakin lapsilla on oikea hätä. Tällainen turhuus on pois siitä ajasta, joka tarvitaan sinne missä apua tarvitaan.

Ritan ja Aki Mannisen perheestä tehtiin lastensuojeluilmoitus - näin Manniset vastaavat!

Aki pohtii tapahtunutta edelleen, ja käsittelee asiaa uuden näkökulman kautta tänään keskiviikkona (3.5.) Instagram-päivityksessään.

Rita Niemi-Manninen julkaisi bikinikuvan perhelomalta - seuraaja huolissaan

Lue lisäksi: Rita Niemi-Manniselta väkevä avautuminen somemaailmasta: "Onneksi mun nahka parkkiintui jo..."

- Mutta se kaikki, se kaikki ikävä ja ihmisen pahuus mitä olen saanut kokea, on kasvattanut minusta vieläkin henkisemmän, uskovan, vahvemman, intuitiiviseen tunteeseen luottavan ihmisen. Ennen kaikkea hyväksyvän ihmisen, minulla ei ole varaa tuomita ketään, ettei minua tuomittaisi ja niin olen toiminut ja toimin tästä eteenkin päin. 

Hän haluaa tukea kaikkia, jotka painivat samojen tunteiden ja asioiden kanssa nyt tässä vaikeassa ajassa.

- Usko ja kuuntele itseäsi! Unohda hetkeksi kaikki ulkopuolinen ja kuuntele mitä sinun pieni sisäinen äänesi sinulle kertoo, se on välillä niin pieni, ettei me pystytä sitä huomaamaan ja kuuntelemaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rita Niemi-Manninen vastasi Aki-puolisonsa rajuun avioliittotilitykseen

Hän rohkaisee ihmisiä pysähtymään.

- Pysähdy, istu alas ja kuuntele, mieti missä olet, miksi olet ja mihin sinä olet matkalla ja kenen toimesta, itsesi vai jonkun muun?

- Minä haluan näillä sanoilla rohkaista sinua totuuden eteen ja risteykseen mihin olet nyt tullut, valitse oikein, valitse totuus. Huomaat sen sataprosenttisella varmuudella, kun elämäsi uusi sivu aukeaa ja alat kirjoittaa puhdasta elämänmakuista tarinaa, josta kaikki paska on pyyhitty pois! Aki vuodattaa postauksessaan.