fbq

Aki Manninen paljastaa: "Olen jo pidempään halunnut poistua..."

Aki Manninen kertoo oman saaren muuttaneen häntä.

Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen kertoo oman saaren muuttaneen häntä ihmisenä.

Yrittäjänä työskentelevä Aki Manninen julkaisi väkevän kirjoituksen, jossa hän kertoo elämänsä prioriteeteistä. Aki kertoo, ettei välitä yhteiskunnan luomasta hektisestä suorittamisesta.

Saari on muuttanut minua ihmisenä ja tämä muutos on ollut todella tervetullut. Minulle on aivan sama mitä musta kukin ajattelee. En tarvitse hyväksyntää keneltäkään eikä minua tarvitse kantaa. Mutta oikeuden mukaisuutta ja kohteliasta käytöstä vaadin ympäriltäni, Aki kirjoittaa Instagramissa.

Aki ja hänen puolisonsa Rita Niemi-Manninen ostivat oman saaren kesällä 2022 Porista. Perhe on päättänyt jäädä asumaan saarelle ja myydä Lempäälän-kotinsa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olen jo pidempään halunnut poistua tästä hektisestä suorittamisen yhteiskunnasta. Vaikka yrittäjänä teen työtäni ihmisten parissa niin täällä saarella saan tehdä senkin rauhassa ja luonnon ympäröimänä. Haluankin tarjota lapselleni tämän turvallisen ja luonnon läheisen kasvualustan. Täällä pienessä Reposaaren yhteisössä on vielä sitä kiireetöntä läsnäoloa ihmisillä. Olen siis tullut kotiin.

Aki Mannisen yllättävä päivitys: "Nykyään emäntä haukkuu"

Aki muistuttaa seuraajiaan lähimmäisenrakkaudesta.

– Muistetaan että meidän kaikkien kasvot ovat alastomat jotka eivät valehtele, niistä me näemme kaiken, ilon, surut, välinpitämättömyyden, vilpillisyyden ja ajan uurteet. Kasvoilla me viestimme kaiken sen olotilan missä olemme sillä hetkellä elämässä. Toivon kaikille armoa ja hyväksyntää toisiamme kohtaan. Sallitaan jokaisen olla ja ajatella omalla tavalla yrittämättä muuttaa kenenkään tapaa nähdä, ajatella ja elää tätä elämää, hyväksytään jokainen ja vaikutetaan vain ja ainoastaan siihen omaan elämään ja osa-alueisiin, mihin kukin voi vaikuttaa omalla kohdalla.

Akin ja Ritan perheeseen kuuluu myös päiväkoti-ikäinen Donna-tytär sekä Putin-koira.

Näin julkkikset viettävät Yrittäjän päivää – Esko Eerikäinen: "Ei varmasti päästä rahallisesti rikastumaan"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy