fbq
aki linnanahde

Aki Linnanahteen hullu vuorokausi - etsii nyt uutta asuntoa

Aki Linnanahde, 43, etsii parhaillaan uutta asuntoa perheelleen.

Uusioperheen isä Aki Linnanahde avoimena: ”Tämän olisi voinut joku kertoa mulle 20 vuotta sitten”

Aki Linnanahde pudotti varhain maanantaiaamuna (31.10.) uutispommin ilmoittaessaan jättävänsä Radio Novan aamulähetykset 6,5 vuoden jälkeen. Akin viimeinen aamulähetys Novalla on 30.11.

Kun ohjelmamme alkoi 6,5 vuotta sitten, perheessäni asui vielä kolme lasta saman katon alla. Tammikuussa viimeinen enää kotona asuvista lapsista täyttää 18v.  Lapsiperhearki on muuttunut aikuisten lasten vanhemmuudeksi. Haluan kyläillä arki-iltoina lasteni luona. Katsoa yhdessä Netflixiä klo 21 jälkeen. Antaa heille sitä aikaa ja tukea, mitä he tässä elämäntilanteessa kaipaavat omien kiireidensä keskellä. Ihan riittävän kauan on tanssittu minun pillini mukaan, Aki kertoi Instagram-viestissään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aki Linnanahteelta shokki-ilmoitus: "Itkujen aika tulee"

Aki paljastaa nyt, että ilmoitus toi paljon yhteydenottoja ja työtarjouksiakin, mutta myös kotona tapahtui.

- Ajattelin vähän tilittää tunnelmia hullun vuorokauden jälkeen. Täytyy sanoa, että yks elämäni hulluimmista vuorokausista. Ehkä älyttömin juttu oli se, että meillä oli eilen eka asuntonäyttö täällä meidän asunnossa Töölössä, ja täähän meni nyt kaupan. Ekalla näytöllä! Tässä markkinassa, Aki paljastaa tiistaina 24 tuntia näkyvissä Instagramin tarinoissaan.

Jösses, mikä viinalasti! Aki Linnanahde roudasi kesäjuhliin kahmalokaupalla alkoholia

Nyt on edessä uuden, pienemmän asunnon metsästys.

- Nyt sitten kiireen vilkkaan jotakin vuokra-asuntoa täältä Helsingistä etsimään. Mulle, vaimolle ja lapselle, Aki toteaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aki perusteli aiemmin somessa lopettamispäätöstään Novan aamuissa muun muassa sillä, että koko perhe voi nykyään tehdä töitä etänä.

Perhetilanteeni mahdollistaa myös töiden tekemisen paikasta riippumatta. Nuorimmainen on vielä hetken lukiossa, koko muu perhe pystyy jo nyt tekemään etätöitä kuten minäkin, kun jätän aamuradion. Neliöt Helsingissä vaihtuvat pienempiin. Perheellemme rakkaassa Turun kodissamme tulee palamaan valot arkenakin. Aion olla myös palmun alla. On aika panostaa enemmän omaan hyvinvointiin.