fbq
Teflon Brothers

”Ajattelin, että semisti vajari tyyppi” Teflon Brothersin Heikki Kuula erikoisesta fanikohtaamisesta televisiosta tutun kokin kanssa

Helsingin Kaivohuoneella oli toissa viikon torstaina kuhinaa, kun Teflon Brothers -yhtye julkisti raparperilonkeronsa. Kutsuvieraat olivat tulleet katsomaan paitsi Teflareiden keikkaa, myös maistamaan pinkkiä janojuomaa.

Mukaan alkoholibisnekseen! Teflon Brothers etsi uusia ansaintamalleja keikkakalentereiden tyhjennettyä: ”Tämä on niistä menestynein”

Illan päätähdet Mikko "Pyhimys" Kuoppala, Jani "Voli" Tuohimaa ja Heikki Kuula vastaanottavat Seiskan reportterin backstagella. Aurinkolasipäinen kolmikko istuu sohvalle kertomaan aluevaltauksestaan tölkit kädessään.

– Hienoa päästä juhlimaan raplonkeroa, joka on ollut kaupoissa jo jonkin aikaa. Melkeinpä voisi käyttää nimitystä uudelleenlanseeraus, Pyhimys pohtii.

Teflon Brothers lorautteli letkeästi räppilonkeroaan Seiskan vip-tilassa. – Tämä maistuu ennen ja jälkeen keikan, kolmikko veisteli.
Teflon Brothers lorautteli letkeästi räppilonkeroaan Seiskan vip-tilassa. – Tämä maistuu ennen ja jälkeen keikan, kolmikko veisteli.

Uuden aluevaltauksen tehnyt Teflon Brothers: ”Emme odottaneet näin suurta suosiota”

Teflareille on vuosien saatossa kertynyt mieleenpainuvia fanikohtaamisia.

– Joku tuli vetämään minua hihasta, että eräs tyyppi haluaa tavata minut. Se oli kokki Erik Mansikka, joka näytti hänellä olevaa Teflon Brothers -tatuointia. Ajattelin, että semisti vajari tyyppi, kun ottaa meidän tatskan. Se oli ensikohtaamisemme, Heikki naureskelee.

– Sain itsekudotut jaloviinavillasukat. Terkkuja vaan Niinalle, joka teki ne. Ne ovat siistit, ja pidin niitä Vain Elämää -kuvauksissakin, Pyhimys kiittelee.

Teflon Brothers toteutti malminkartanolaisten nuorten toiveen – mahdollistaa kalliin harrastuksen: ”Eriarvoisuutta vähentävä asia”

Kolmikko tykkää ottaa yleisön mukaan jopa lavalle laulamaan ja juhlimaan.

– Melkein joka keikalla on polttarijengiä.