fbq
Annimari Korte

Aituritähti Annimari Korte julkaisi yllättävän kuvaparin: "Painan saman verran..."

Huippuaituri Annimari Korte, 34, miettii kirjoituksessaan kehon koostumusta ja painoa.

 

Annimari julkaisi keskiviikkona (28.9.) sosiaalisessa mediassa kuvaparin itsestään.

– Painan saman verran näissä kahdessa kuvassa, kehon koostumus on vain erilainen. Vasen kuva on kun en treenannut, oikea kun juuri aloitin uudestaan harjoittelemaan aitajuoksua, olin sitä ennen tehnyt huvikseni treenejä, just sellaisia mitä mun Painonpudotus ja lihaskunto valmennuksessa on! Annimari kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisussa on kaksi kuvaa. Toisessa Annimari lepuuttelee jalkojaan bikineissä, ja toisessa aituri on kuntosalilla treenivaatteet yllään.

– Painonpudotus ei välttämättä tarkoita, että paino putoaa, vaan että kehon koostumus muuttuu. Kehon koostumuksella on merkitystä terveyden kannalta, ei painolla, hän toteaa.

Heinäkuussa Annimari kertoi, ettei hän ole toipunut toukokuun alussa ja kesäkuun lopulla sairastetuista koronataudeista. Annimarilla tähtäin onkin nyt vuodessa 2023, ja kilpauraa olisi tarkoitus jatkaa vuoden 2024 loppuun.

"Nautittiin drinkkejä biitsillä 18 kiloa painavampana" - Huippuaituri Annimari Korte jakoi yllättävän muiston menneisyydestään

Juttua muokattu (4.10.): Poistettu maininta, että Annimari olisi jättänyt kilparadat toistaiseksi, sekä keskittyvänsä parhaillaan valmennuksiin sekä koiriinsa. Lisäksi poistettu kohta kuvaparin yhteydessä, että olisi miettinyt omaa painoaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy