Äiti tukee Niko Saarista: Tulin kaapista ulos tekstarilla matkalla BB-taloon!

Kotimaa | 06.05.2021 08:07

Suomen tosi-tv-kuningas Niko Saarinen, 34, on erittäin läheinen äitinsä Outi Mykkäsen, 56, kanssa. Äiti on Nikon tärkein tukipilari.

– Meillä on poikkeuksellisen hyvä side. Olemme todella läheisiä, äiti on minulle maailman tärkein. Toivottavasti hän on samaa mieltä minusta, Niko sanoo.

Nikon äidillä on yhä pääsy poikansa pankkitilille. – Välillä hän saattaa kysyä, miten minulla menee rahaa joihinkin asioihin, Niko naurahtaa.
Nikon äidillä on yhä pääsy poikansa pankkitilille. – Välillä hän saattaa kysyä, miten minulla menee rahaa joihinkin asioihin, Niko naurahtaa.

Lue myös: Niko Saarinen revittelee Seiska.fin Laulaa julkkiksen kanssa -sarjassa – tosi-tv-tähti marssi ulos studiosta!

“Rakastan sinua aina”

Niko on avoimesti homoseksuaali. Hän piti asian kuitenkin pitkään salassa vanhemmiltaan.

– Kaapista tuleminen oli minulle todella vaikeaa. Kamppailin enkä ollut sinut itseni kanssa. Jos saisin tehdä jotain toisin, hoitaisin kaapista tulemiseni aikaisemmin ja eri tavalla.

– Minähän ilmoitin asian äidilleni tekstiviestillä samana päivänä, kun olin menossa Big Brother -taloon vuonna 2008.

Vuonna 2008 tuolloin 22-vuotias Niko ponnahti julkkikseksi  Big Brotherin yhtenä kaikkien aikojen värikkäimmistä asukkaista.
Vuonna 2008 tuolloin 22-vuotias Niko ponnahti julkkikseksi  Big Brotherin yhtenä kaikkien aikojen värikkäimmistä asukkaista.

Lue myös: Tiesitkö?! Tosi-tv-tähti Niko Saarinen levytti hittikappaleen vuosia sitten – ”Luulin sen olleen ensimmäinen ja viimeinen”

Niko kohtasi äitinsä Big Brother -studiossa vain minuutteja ennen taloon astumista.

– Läheiseni olivat studiossa halaamassa ja saattamassa minut taloon. Muistan, kun äiti halasi ja sanoi rakastavansa minua aina. Meille molemmille nousi kyyneleet silmiin, ja hetkeä myöhemmin olin eristettynä ulkomaailmasta BB-talossa. Se oli outo tilanne.

Vaikka Nikolla kesti pitkään tulla ulos kaapista, hän ei usko äitinsä yllättyneen uutisesta.

– Uskon vanhempien aistivan tuollaiset asiat lapsestaan, vaikka sitä ei sanottaisi ääneen. Vanhemmat usein odottavat lapsensa hoitavan kaapista tulemisen omaan tahtiinsa.

Lue lisää Nikon väleistä äitiinsä Seiska Klubista!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nikon albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!