fbq
Mies varoittaa ihmiskuntaa avaruusolennoista.

Aikamatkaaja varoittaa avaruusolennoista!

Bryant Johnson on mies tulevaisuudesta. Wyomingista kotoisin oleva mies on ainakin omien väitteidensä mukaan palannut nykypäivään varoittaakseen meitä avaruusolennoista.

Johnson kertoo matkustaneensa tänne vuodesta 2048, varoittaakseen ihmiskuntaa; hänen mukaansa avaruusolennot tulevat valtaamaan planeettamme. Johnson antoi varoituksensa Casperin poliisille, kun viranomaiset saapuivat pidättämään häntä. Sivulliset olivat ilmoittaneet poliisille humalaisesta miehestä, jolla oli suuri viesti toimitettavanaan.

– Avaruusolennot saapuvat ensi vuonna, ja meidän on lähdettävä täältä mahdollisimman nopeasti, aikamatkaaja kertoi poliisille.

Viranomaisten mukaan herra toimitti viestinsä sammaltaen. Raportin mukaan hän ei osannut sanoa tarkkaa päivämäärää avaruusolentojen saapumiselle. Hän tosin myönsi aikoneensa matkustaa vuoteen 2018, mutta "valtava alusta" oli tuonut hänet väärään vuoteen.

Päihtymystään Johnson selitti sillä, että avaruusolennot olivat täyttäneet hänen kehonsa alkoholilla, mikä mahdollisti hänen aikamatkailunsa. Johnson kieltäytyi puhumasta sairaanhoitajien tai lääkäreiden kanssa, ja vaati sen sijaan tapaamista "kaupungin presidentin" kanssa.

Lähde: The Huffington Post