fbq
Tauski Peltonen.

Ahdisteli ja vokotteli nuoria naisia, kaunottaret joutuivat vaihtamaan paikkaa lentokoneessa – Tauskilta uskomaton selitys törkytouhuilleen: ”Kuten Irwin sanoi…”

Tauski Peltosella lähti hiljattain pahemman kerran lapasesta Gambian-lennolla paluumatkalla Helsinkiin. Kuten Seiskan lukijat jo tietävätkin, väsymätön iskelmäveijari oli osan matkasta kuorsannut, osan matkasta taas häiriköinyt kanssamatkustajia.

Useamman silminnäkijän mukaan Tauski olisi muun muassa ördännyt istuimellaan ja vongannut vierellään istuneelta vanhemmalta rouvahenkilöltä ilmaista viinaa.

Painajaismainen paluulento! Tauski Peltonen järjesti yläilmoissa ennennäkemättömän show’n: ryyppäsi, vonkasi ja ahdisteli – ”Mietin, että ei j***lauta”

Kenties vakavimmat syytökset koskevat Tauskin käytöstä edessään istuneita nuoria kaunottaria kohtaan. Seiskalle kerrotaan Tauskin käyttäneen paikoin hävytöntä kieltä ja myös jollakin tavalla "hellästi taputelleen" kaunottaria päälaelle.

Suomalainen rouva sai tarpeekseen Tauskin törkyilystä – antoi kunnon löylytyksen, iskelmätähti sai kuulla kunniansa: ”Pidä sinä nyt se suusi kiinni!”

Tauski Peltonen.

Joka tapauksessa 56-vuotiaan Tauskin käytös on ollut sellaista, etteivät nuoret kaunottaret halunneet enää istua omilla paikoillaan. Silminnäkijöiden mukaan naiset häipyivät loppumatkaksi istumaan koneen etuosaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Seiskan tavoittama Tauski myöntää olleensa humalassa paljon puhuttaneella Gambian-lennolla. Tarkemmin sanoen ”aivan normaalissa, rehellisessä mieskännissä.”

Nyt puhuu Tauski! Haukkui ensin ”katkeran vanhan akan” todistuslausunnon, myönsi lopulta painajaismaisen paluulennon törkytapahtumat – ”Vedin rehellisen suomalaisen mieskännin”

Paljonpuhuva lukijan kuva Gambian-lennolta: Tauskille iski väsy. - En ole sammunut siinä kuvassa, vaan ainoastaan nukun naama alaspäin, Tauski alleviivaa.
Paljonpuhuva lukijan kuva Gambian-lennolta: Tauskille iski väsy. - En ole sammunut siinä kuvassa, vaan ainoastaan nukun naama alaspäin, Tauski alleviivaa.

Mutta miten hän selittää törkykäytöksensä nuoria kaunottaria kohtaan?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– En tiedä, kannattaako siihen enää puuttua tai alkaa väittää vastaakaan, hän hymähtää katuvaisena.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sitten Tauski kuitenkin sisuuntuu ja painottaa kuuluvasti:

– Mutta sen verran haluan sanoa, että kuten Irwin sanoi: Ei mun tarvitse iskeä mimmejä, vaan kyllä mimmit iskevät minut!

Väitätkö siis näiden nuorten kaunottarien tehneen aloitteen?

– Sanon vaan tämän: yleisesti ottaen meidän poppistarojen ei tarvitse vongata mitään tai ketään. Ei tällaisen popstaran tarvitse. Sanotaan näin, Tauski muotoilee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy