fbq
90 päivää morsiamena

90 päivää morsiamena: Rahaton David kosi Thaimaassa karaokeihastustaan 10 päivän jälkeen - nyt pariskunnalla on oma tv-ohjelma ja messevästi rahaa

Thaimaalaisen Annie Suwanin, 29, ja yhdysvaltalaisen David Toborowskyn, 57, orastavaa parisuhdetta seurattiin muutama vuosi sitten supersuositussa 90 päivää morsiamena -realityohjelmassa. 

Pariskunnan suhteen alku oli varsin kuoppainen. Davidin tytär ei ollut vakuuttunut isän ja lähes itsensä ikäisen naisen suhteesta. Myös Davidin rahahuolet ja alkoholiongelma varjostivat suhdetta. 

David on kertonut 90 päivää morsiamena: Mitä heille kuuluu nyt? -ohjelmassa, että oli menettänyt elämässään lähes kaiken lähtiessään maailman matkalle, samalle matkalle, missä hän tutustui Annieen. Matkalla hän oli ystävänsä Chris Thienmanin kanssa. 

90 päivää morsiamena-Darcey rakastui varattuun Georgiin, erosi ja on nyt uudelleen kihloissa saman miehen kanssa: "Rakkaus voitti"

David oli eronnut juuri 20 vuoden liitosta, saanut vastikään aivohalvauksen ja menettänyt työpaikkansa ja jopa kotinsa. 

Annie ja David tutustuivat toisiinsa karaokebaarissa. David on todennut, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Annie ei ollut varma, rakastuiko hän yhtä nopeasti kuin David, mutta hän koki välittömän yhteyden. 

10 päivää myöhemmin David kosi Annieta, joka vastasi kyllä.

Pian tämän jälkeen pari haki Yhdysvalloista K1-viisumia suunnitelmanaan muuttaa yhdessä Davidin kotimaahan. Davidin piti kuitenkin maksaa Annien vanhemmille sitä ennen myötäjäisinä 15 000 dollaria, kaksi vesipuhvelia ja 6 000 dollarin arvosta kultaa. Tämä tuotti rahattomalle Davidille harmaita hiuksia, ja hän joutui lopulta lainaamaan ystävältään Chrisiltä rahaa. 

Pariskunnan muutettua Yhdysvaltoihin ongelmat eivät loppuneet.

90 päivää morsiamena

Avioero ja työttömyys olivat tuhonneet Davidin talouden, joten he joutuivat asumaan aluksi Chrisin omistaman varastotilan yläkerrassa. David joutui tukeutumaan suhteen alussa usein hyvätuloisen ystävänsä apuun. Chris otti jopa vastuun Anniesta. Jos jotain kävisi, Chris olisi laillisesti velvollinen elättämään Annieta. 

90 päivää morsiamena -tähti Jasmin Lahtinen mystisenä avioliittonsa tilasta: "Saa nähdä, miten käy"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Annie myöntää ajan olleen vaikeaa hänelle. Hän oli valmis välillä jopa eroamaan ja palaamaan Thaimaahan nähtyään, millaiseen murjuun joutui asumaan ja kuinka tiukkaa elämä oli taloudellisesti. 

– Ajattelin Amerikan olevan kuin La La Land. Todellisuudessa se ei ollut niin. 

Nykyisin pariskunta elää leveämmin. He ovat työskennelleet paljon nostaakseen elintasoaan. David sai työpaikan markkinointiyrityksessä, ja lisäksi hän opettaa verkossa. Annie johtaa thaimaalaista ruoanlaittoyritystä. 

– Saamme hyvin rahaa, Annie on paljastanut. 

90 päivää morsiamena

Pariskunta asuu nykyisin Scottsdalessa. Nykyisin he elävät vakaammin niin pariskuntana kuin taloudellisesti. 

– Elämä täällä on uusi luku meidän elämässämme, David on todennut. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lohdutonta epätoivoa! Ukrainalainen 90 päivää morsiamena -Yara on pelon murtama: "On vaikea edes hengittää"

Uudessa sarjassa David & Annie: 90 päivän jälkeen seurataan pariskunnan arkea ja sitä, kun he yrittävät tuoda Annien 14-vuotiaan veljen ja 16-vuotiaan serkun Yhdysvaltoihin.

He toivovat tarjoavansa teini-ikäisille parempia mahdollisuuksia tulevaisuudessa kuin Thaimaassa. Tie huoltajuuteen on kuitenkin vaikeampi kuin he osasivat odottaa.

Muitakin ongelmia on luvassa: Annielta evätään yllättäen viisumi. 

David & Annie: 90 päivän jälkeen tiistaisin kello 22 TLC-kanavalla 22.3. alkaen.