fbq
Stacey_90 päivää

90 päivää morsiamena-Darcey rakastui varattuun Georgiin, erosi ja on nyt uudelleen kihloissa saman miehen kanssa: "Rakkaus voitti"

Darcey Silva, 47, nousi julkisuuteen vuonna 2017, kun hän teki tv-debyyttinsä TLC-kanavan 90 päivää morsiamena -realityohjelmassa. Tuolloin hänellä oli suhde hollantilaisen Jessen kanssa. Suhde päättyi kuitenkin erinäisien riitojen vuoksi. Darcey ei jäänyt tuleen makaamaan, vaan alkoi deittailla brittiläistä Tomia. Myös heidän suhteensa alkumetrit kuvattiin televisioon. Tämäkään suhde ei jatkunut, vaan sisälsi rutkasti turbulenssia. 

90 päivää morsiamena -sarjassa jättiriita - tästä on kyse

Darceya on ollut tukemassa suhdekiemuroissa hänen kaksoissiskonsa Stacey. Myös hän vilahteli toisinaan ohjelmassa. Sähäköiden sisarusten ulosanti kiinnosti niin paljon, että tätä nykyä heillä on oma ohjelma, 90 päivää morsiamena: Darcey & Stacey. Ohjelman toinen kausi julkaistaan kahdessa osassa, ja sen toinen puolisko tulee nähtäville discovery+-palveluun 27.2. Tuolloin julkaistaan myös 90 päivää morsiamena: Darcey & Stacey: Jälkipyykki -sarja.

Suomalaismissi Jasmin kertoo totuuden 90 päivää morsiamena -sarjasta: "Kaikki oli käsikirjoitettua"

Uusien jaksojen kunniaksi Seiska sai tilaisuuden haastatella kaksikkoa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sarjassa seurataan kaksosten elämää Connecticutin Middletownissa: perhe-elämää, arkea eikä draamaltakaan vältytä. 

– Avaamme koko elämämme maailmalle. Ei ole mitään piiloteltavaa, ja meillä on niin paljon jaettavaa. Tietenkin myös pikkuisen draamaa. Sitä on aina maailmassamme, Darcey ja Stacey toteavat puhelinhaastattelussa.

Siskokset
Siskokset yhteiskuvassa.

Darcey & Stacey -ohjelmassa nähdään myös heidän isänsä sekä Staceyn tyttäret. 
Kamerat seuraavat siskoksia tiiviisti. Näiden vuosien aikana he ovat tottuneet kuitenkin jo niiden läsnäoloon.

– Kuvatessa elämme hetkessä. Se on osa elämäämme. 

90 päivää morsiamena -Jasmine järkyttyy, kun sulhasehdokas levittää hänestä nakukuvia - taustalla kostofantasia

Juuri ennen haastattelua medioissa toitotettiin Darceyn menneen uudestaan kihloihin poikaystävänsä, bulgarialaisen hieroja Georgin kanssa. Parille kihlaus on toinen, ja välissä he ovat eronneetkin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Darceylla ja Georgilla on ikäeroa 16 vuotta. Heidänkään suhteensa ei alkanut ilman kuoppia. Georgi oli suhteen alkuaikoina vielä naimisissa toisen naisen kanssa. Rakkaus voitti kuitenkin draaman. 

– Meillä on ollut ongelmia suhteessamme, mutta meidän välillä on kuitenkin yhteys. Intohimo. Haluan, että hän tulee toimeen perheeni kanssa.

 "Kuvottavaa" - 90 päivää morsiamena -sarjassa ennennäkemätön käänne

Stacey kertoo olevansa sisarussuhteesta suojelevaisempi osapuoli. Hänelle pääasia on se, että Darcey on onnellinen. Staceyn suhderintamalla on ollut tasaisempaa kuin siskolla. Myös hänen parisuhdekiemuroitaan on luvassa ohjelmassa. Hän on naimisissa 15 vuotta nuoremman Florianin kanssa.

 

90 päivää morsiamena: Darcey & Stacey 27.2. alkaen TLC-kanavalla. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy