fbq
Klubi
13.02.2020 05:32
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Matti Matikainen
Pirita Niemenmaa lomaili Mika-rakkaansa kanssa.
”Seiska sai meidät yhteen!” Tangokuningatar Pirita Niemenmaa rakastui komeaan kirvesmieheen – kuumat yhteiskuvat lemmenlomalta!
Klubi
13.02.2020 05:32
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Matti Matikainen

Tangokuningatar Pirita Niemenmaalle, 35, 2019 oli kohtalon vuosi. Heinäkuussa hänet kruunattiin tangokuningattareksi, ja heti sen jälkeen hänen elämäänsä tuli uusi rakkaus, Mika Poikola, 32.

– Tutustuimme Mikan kanssa jo joulukuussa 2018, ja tapailimme, mutta emme seurustelleet. Seiska oli jotenkin bongannut Mikan tangomarkkinoilta ja esitteli hänet miesystävänäni. Emme lähteneet asiaa korjaamaan, ja pian sen jälkeen aloimmekin seurustella.

– Voi siis sanoa, että Seiska sai meidät yhteen, Pirita nauraa.

– Mika täyttää elämäni miehen kriteerit, Pirita ylistää salskeaa kultaansa.
– Mika täyttää elämäni miehen kriteerit, Pirita ylistää salskeaa kultaansa.

Uskon kohtaloon

Pirita ja kirvesmies-Mika asuvat tätä nykyä yhdessä Seinäjoella. Nuorenparin yhteinen vapaa-aika kuluu koiran kanssa lenkkeillen ja karaokea laulaen. Piritan tavoin myös Mikalle musiikki on tärkeää.

– Mika laulaa ihan harrastuspohjalta, mutta kyllä hän hyvin laulaa! Kerran, kun olimme Pataässässä laulamassa, Mika sai kovemmat aplodit kuin minä, Pirita kertoo.

Koirat ja karaoke täydentävät rakastavaisten vapaa-aikaa.
Koirat ja karaoke täydentävät rakastavaisten vapaa-aikaa.

 

Musiikin lisäksi paria yhdistää yhdessäolon helppous ja sama horoskooppimerkki. Pirita kertookin uskovansa horoskooppeihin ja myös kohtaloon.

– Luen aina Seiskan horoskoopit!

– Uskon, että kaikilla tapahtumilla ja tapaamisilla on tarkoituksensa. Sen avulla pystyn hyväksymään ikävätkin asiat.

Lue myös: Uusi tangokuningatar Pirita Niemenmaa paljastaa: ”Selvisin yleisön eteen lääkityksen avulla!”

Pirita ohjaa liikenteessä

Onnellinen avopari kertoo, että yhdessä asuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Kotityöt hoituvat sujuvasti molemmilta, eikä suurempia riitojakaan ole ollut. Ainoastaan autolla ajaminen kiristää välillä Mikan hermoja.

– Meillä on aina kaksi kuskia, Pirita on kova neuvomaan liikenteessä, Mika naurahtaa.

Pirita kertoo arvostavansa parisuhteessa sitä, että toinen ei ole liian mustasukkainen. Laulajan työssä tämä on erityisen tärkeää, sillä sosiaaliset tilanteet kuuluvat työhön.

– Mika ei rajaa tekemisiäni. Jos haluan mennä tanssimaan, voin mennä. Minulla on hirveän vapaa olo, vaikka olenkin suhteessa.

Lemmenjuomaa auringossa! Pirita ja Mika elävät avoparina Seinäjoella.
Lemmenjuomaa auringossa! Pirita ja Mika elävät avoparina Seinäjoella.

 

Lue myös: Tangokuningatar Pirita Niemenmaa rysäytti Porschensa Jounin peräkärryä päin - maksoi korvaukseksi 50 euroa ja postikortin: "Hän ei osannut käyttää start/stop-nappulaa!"

Mika jännitti neitsytlentoa

Äkkilähdön Kanarialle Playa del Inglesiin ottanut pari nautti lomallaan toistensa lisäksi auringon lämmöstä. Pirita on matkustellut aiemmin Kreetalla ja Bulgariassa, mutta Kanarialla hän oli ensimmäistä kertaa. Mikalle matka oli yli päätään ensimmäinen.

– Mika ei ollut koskaan ennen lentänyt, niin kyllähän se vähän jännitti. Mutta hyvin on mennyt, lähinnä tämä on ollut sellaista tutustumista, että Mikakin näkee, millaista tällainen lomailu on.

Matkustaessaan tangokuningatar kertoo suosivansa valmismatkoja niiden helppouden takia.

– En ole ikinä ottanut pelkkiä lentoja ja hotellia erikseen. En ole niin hyvä kielissä, että uskaltaisin tehdä niin, Pirita sanoo.

Pirita Niemenmaa ja Mika Poikola lemmenlomailivat Gran Canarialla viime viikolla. Lento Kanarialle oli Mikan elämän ensimmäinen. – Kyllä jännitti!
Pirita Niemenmaa ja Mika Poikola lemmenlomailivat Gran Canarialla viime viikolla. Lento Kanarialle oli Mikan elämän ensimmäinen. – Kyllä jännitti!

Ei kiirettä kihloihin

Vaikka Pirita ja Mika asuvatkin yhdessä, ei heillä vielä ole tulevaisuudelle muita suunnitelmia. Pirita kertoo suhteen olevan sen verran nuori, että tässä vaiheessa mennään päivä kerrallaan.

– Mitään kihlausuutisia ei vielä ole tiedossa, tangokuningatar nauraa.

Yhteiselo on kuitenkin lähtenyt sujumaan niin hyvin, että tulevaisuuteen voi katsoa luottavaisin mielin.

– Kyllä Mika voisi olla elämäni mies. Hän täyttää ne kriteerit, mitä mieheltä haluan, Pirita hymyilee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »