fbq
Klubi
22.10.2020 05:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova, Petteri Kaakinen, Playboy/Johannan albumi
Johanna Kuvaja
Laulajakaunotar Johanna Kuvaja poseeraa rohkeasti: Minua kiusattiin rinnoistani!
Klubi
22.10.2020 05:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova, Petteri Kaakinen, Playboy/Johannan albumi

Tamperelainen kolmen lapsen äiti Johanna Kuvaja kohautti vuosi sitten Shower-sinkkunsa musiikkivideolla. Siinä entinen musiikin- ja luokanopettaja kiehnäsi suihkussa litimärässä ja avonaisessa uimapuvussa juoksevan veden alla.

– Kyllähän se yllätti, miten paljon medianäkyvyyttä sain pelkällä suihkuun menolla. Näköjään sellainen riittää vielä tänäkin päivänä, Johanna ihmettelee Seiskalle.

Hänellä ei kuitenkaan ollut mitään ilmaista näkyvyyttä vastaan, sillä suihkuvideo toimi oivana sytykkeenä artistiuraansa käynnistelevälle kaunottarelle. Tarkoituksella hitiksi tehty renkutus päätyi lopulta radiosoittoon 40 maassa, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa.

Äitiys miinusta

Suomen Sabrinaksikin kutsuttu Johanna julkaisi viime keväänä toisen sinkkunsa, mutta Back For Good -niminen balladi jäi vähälle huomiolle. Blondin mukaan syy oli selvä: itsenäisesti musiikkia julkaiseva Johanna oli jo lyönyt kaikki paukkunsa suihkusinkkuunsa.

– Käytin kaikki säästöni Showeriin. Ilman levy-yhtiötä on tosi työlästä ja myös järkyttävän kallista saada musiikkia radiosoittoon, hän harmittelee.

– Olen yrittänyt saada levysopimusta, mutta se tuntuu hankaloittavan, etten olekaan mikään parikymppinen typykkä. Äänestäni ja musikaalisuudestani olen kyllä saanut kehuja. Silti eräskin levy-yhtiön pomo löi lähes luurin korvaan kuultuaan, että olen kolmen lapsen äiti!

Laulutaitoa löytyy, ja musikaalisuuttakin on vaikka muille jakaa, levy-yhtiöt kammoksuvat kolmen lapsen äitiä. – Minulle ei uskalleta tarjota levytyssopimusta.
Laulutaitoa löytyy, ja musikaalisuuttakin on vaikka muille jakaa, levy-yhtiöt kammoksuvat kolmen lapsen äitiä. – Minulle ei uskalleta tarjota levytyssopimusta.

Sabrinaa parempi?

Raa’an levy-yhtiöbisneksen vuoksi Johanna ei mielellään toitota tarkkaa ikäänsä tässäkään jutussa. Hänen mielestään musikaalisuus on muutenkin aiheena relevantimpaa.

– Vertaukset Sabrinaan ovat tietysti imartelevia, onhan kyseessä legendaarinen seksisymboli. Uskallan silti väittää olevani häntä musikaalisesti etevämpi, musiikin maisterisnainen pamauttaa suoraan.

– Itselläni on vain mennyt sikäli toisinpäin, että siinä missä Sabrinaa on palvottu, olen itse joutunut kärsimään näistä luonnollisista muodoistani.

Suomen Sabrinaksi kutsuttu Johanna Kuvaja tekee musiikkia ja poseeraa tissit paljaina omaksi ilokseen. – Olen vapaa tekemään mitä tahdon!
Suomen Sabrinaksi kutsuttu Johanna Kuvaja tekee musiikkia ja poseeraa tissit paljaina omaksi ilokseen. – Olen vapaa tekemään mitä tahdon!

Repi riekaleiksi

Pyynikin näkötornin kahvilassa munkkeja mussuttava Johanna sanoo iloitsevansa siitä, että hänellä kalorit pamahtavat ”oikeisiin paikkoihin.” Näin oli jo teini-iässä Pohjois-Savon Kiuruvedellä, missä muodokasta Johannaa pilkattiin uhkeudestaan.

– Jouduin yläasteesta lähtien käyttämään useita urheiluliivejä päällekkäin, jotten herättäisi huomiota. Turvauduin usein myös löysiin huppareihin. Lisäksi takapuoleni oli jo tuolloin niin muodokas, että häpesin sitä. Se oli kuin puolikas jalkapallo.

– Kun näin itsestäni kuvia, revin niitä riekaleiksi. Siihen aikaan muotia olivat Kate Mossin kaltaiset langanlaihat naiset, mutta onneksi nykyään arvostetaan muotojakin. Nyt uskallan rohkeasti olla oma itseni ja iloita täysin luomusta naisellisuudestani.

Naisellisuuden ilosanomaa julistava Johanna ei ole turhan ronkeli syömisistään. – Rakastan näitä munkkeja, hän hihkaisee Pyynikin näkötornilla.
Naisellisuuden ilosanomaa julistava Johanna ei ole turhan ronkeli syömisistään. – Rakastan näitä munkkeja, hän hihkaisee Pyynikin näkötornilla.

Taiteellisesti yläosattomissa

Nyt tamperelainen on niin sinut itsensä kanssa, että uskaltautuu Playboyhin. Johannasta julkaistiin syyskuussa jopa yläosattomia kuvia Portugalin pupujulkaisussa. Seiska julkaisee samaisesta kuvaussessiosta aiemmin julkaisemattomia otoksia.

– Nyt kun kehopositiivisuus on kovassa huudossa ja olen vielä sinkkukin, niin ajattelin, että miksei. Kyseessä on kuitenkin legendaarinen brändi ja kansainvälinen julkaisu. Tykkäsin siitäkin, että sain itse vetää rajan kuvien rohkeuteen, hän kiittelee.

– Eikä yläosattomuus ole niin iso juttu. Nykyäänhän rannallakin kaikki ovat tissit paljaina. Jälkikäteen ajatellen se oli oikea ratkaisu, sillä nähtyäni kuvat tajusin, että ne ovat hienoja ja taiteellisia. Nykyään julkaisen kuvia myös OnlyFansissa, josta löytyy yhtä rohkeita kuvia.

Johannan kuvat ovat parhaillaan myynnissä olevassa Portugalin Playboyn printtinumerossa, jota on mainostettu  keräilyharvinaisuudeksi.
Johannan kuvat ovat parhaillaan myynnissä olevassa Portugalin Playboyn printtinumerossa, jota on mainostettu  keräilyharvinaisuudeksi.

Seksisuhde liigatähden kanssa!

Johannalla on takanaan rankkoja aikoja. Muutama vuosi sitten hän irtisanoi itsensä musiikinopettajan virasta koulun homealtistuksen vuoksi. Altistuminen johti vuoden sairauslomaan ja masennukseen, jonka myötä meni myös parisuhde.

Nyt vaikeudet on kuitenkin selätetty, ja Johanna nauttii elämästä taas täysin rinnoin. Sinkkuäidillä riittäisi vientiä yllin kyllin.

– Olen aika valikoiva miesten suhteen, enkä lähde helposti treffeille. Kyllä minä sen voin myöntää, että jokin aika sitten minulla oli seksisuhde erään nimekkään liigapelaajan kanssa. Olen myös harrastanut nettiseksiä erään NHL:ssä pelanneen pohjois-amerikkalaisen komistuksen kanssa.