fbq
Klubi
15.08.2019 05:35
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Samuli ja Susanna Indrén
Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrénin ja Samuli-rakkaan avioeron taustalla törkyisiä yksityiskohtia: Susanna teki rikosilmoituksen ja syyttää pettämisestä!
Klubi
15.08.2019 05:35
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Salatut elämät -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Susanna Indrén, 53, hakee avioeroa 26 vuotta nuoremmasta Samuli-miehestään. Suhde on päättymässä varsin riitaisissa merkeissä, sillä Susanna on joutunut olemaan viime viikkojen aikana yhteydessä lukuisia kertoja lakimieheensä.

– Olen tehnyt Samulista rikosilmoituksen. En olisi ikinä uskonut, että aviomieheni ryöstää minut! Hän on suhteemme aikana käyttänyt salaa luottokorttejani 40 000 euron edestä. Olen hänen töppäilyjensä takiaan ajautunut talousahdinkoon, itkuisen oloinen Susanna väittää.

Rikosilmoituksen takia Susanna on joutunut käymään poliisiasemalla. 

– Poliisi vieraili suhteemme aikana myös kerran kotonamme, mutta se liittyi maksamatta jääneeseen taksimaksuun, Susanna toteaa.

Totuus suhteen alusta

Susanna ja Samuli menivät naimisiin pian suhteen käynnistyttyä syksyllä 2017. Susanna on kertonut aiemmin Seiskalle tavanneensa Samulin yhteisten ystävien kautta. Nyt hän on kuitenkin valmis valottamaan rakkaustarinan alkua. 

– Tapasimme entisten päihteidenkäyttäjien ryhmässä. En koskaan mieltänyt meitä kuitenkaan päihteiden väärinkäyttäjiksi, Susanna toteaa.

Susanna Indrén ja Samuli
Susanna ja Samuli ovat ajautuneet riitaan rahasta. Samuli kuitenkin kiistää varastaneensa Susannalta rahaa suhteen aikana.

Susanna jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen huhtikuussa. Samoihin aikoihin he muuttivat myös eri osoitteisiin asumaan. Erilleen muuton jälkeen he ovat olleet satunnaisia kertoja yhteydessä toisiinsa.

Susanna myöntää, ettei hän voi tällä hetkellä hyvin. 

– Olen rikki. Rakkautemme on kuollut, emmekä palaa enää koskaan yhteen, Susanna myöntää.

Taustaa: Tällainen on Susanna Indrénin ja Samuli-rakkaan persoonallinen lemmenpesä – ”Samuli muutti valmiiseen kotiin!” – Kuvat!

Kolmansia osapuolia

Eroon liittyy Susannan mukaan myös kolmas osapuoli. 

– Sain tietää, että Samuli on ollut suhteemme aikana tekemisissä toisen naisen kanssa. Hän myönsi minulle asian. Ehkä rahani ovat menneet tälle toiselle naiselle. Olenko elättänyt koko suhteemme ajan loiseläintä, Susanna toteaa.

Susanna Indrén
– Olemme yhä puheväleissä Samulin kanssa, Susanna myöntää.

Suhteen aikana Susanna ja Samuli eivät juurikaan riidelleet.

– Olen tosi huono ottamaan yhteen muiden kanssa. 

Lue myös: Kaveruutemme menee seksin edelle! Näyttelijä Susanna Indrén, 52, ja Samuli-rakas, 26, avasivat lemmenpesänsä ovet – kuvat uusioperheen kodista!

Samuli: Päihteet tuhosivat suhteemme!

Samulilla on hyvin erilainen näkemys avioeron syistä. Hänen mukaansa suhde kaatui Susannan päihteiden käyttöön.

– Juominen on Susannan kohdalla päivittäistä. Hän häpeää juomistaan eikä puhu siksi siitä. Minä voin sen sijaan myöntää, että olen myös juonut hänen seurassaan, kun olemme juhlineet ja pitäneet hauskaa, Samuli kertoo.

Samuli Salminen
Samuli myöntää riitelevänsä Susannan kanssa rahasta, mutta kiistää vieneensä Susannan rahoja.

Susanna myöntää juovansa satunnaisesti.

– En käytä kuitenkaan liikaa, sillä minulla on Urho-poika. Olen äiti, joka juo silloin tällöin muutaman lasin viiniä. En juo laisinkaan, kun Urho on luonani, Susanna sanoo.

Lue myös: Näyttelijä Susanna Indrén avautuu alkoholismistaan: ”Tutustuin vääriin ihmisiin, jotka käyttivät minua hyväksi!”

Myöntää rahariidan

Samuli kiistää käyttäneensä Susannan luottokortteja salaa avioliiton aikana.

– En ole vienyt rakkaani rahoja, mutta olemme ajautuneet riitaan rahasta! On ollut varmasti aikoja, jolloin Susanna on maksanut enemmän menojamme. En halua kuitenkaan kommentoida tätä asiaa enempää, koska lakimiehemme selvittävät asiaa, Samuli paukauttaa.

Lohdutimme toisiamme

Kun Susanna päätti huhtikuussa jättää avioerohakemuksen käräjäoikeuteen, Samuli oli yhteydessä naispuoliseen tuttuunsa. Hän kiistää kuitenkaan pettäneensä Susannaa.

– Tunnen tämän naisen neljän vuoden takaa. Kävimme aikoinaan treffeillä. Minulla ei ole kuitenkaan ollut hänen kanssaan mitään intiimiä minun ja Susannan suhteen aikana. Lohdutimme toisiamme, sillä olimme molemmat eroamassa, Samuli vakuuttaa.

Lue myös: Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén ja 26 vuotta nuorempi Samuli avautuvat: Stalkkeri yrittää tuhota avioliittomme!

– Olemme yhä puheväleissä Samulin kanssa, Susanna myöntää.
Susanna ei ole enää valmis palaamaan Samulin kanssa yhteen, vaikka pitää miestä lahjaakkaana ja upeana miehenä. – Hänestä paljastui avioliiton aikana synkkä puoli.

Asuu ystävien luona

Eron jälkeen Samuli on majaillut ystäviensä luona.

– Etsin omaa kotia, hän toteaa. 

Samuli toivoo, että voisi jatkaa Susannan kanssa ystävinä.

– Olemme olleet tekemisissä kerran–kaksi viikossa eron jälkeen, Samuli kertoo.