fbq

Yllätyspäätös: Kim Cattrall- nähdään sittenkin And Just Like That... -sarjassa

Kim Cattrall palaa ikonisen Samantha Jonesin rooliin sarjassa And Just Like That...

Näyttelijä Kim Cattrall nähdään Sinkkuelämää-jatkosarjan And Just Like That… toisella kaudella, New York Post kertoo. Näyttelijä palaa räväkän Samantha Jonesin rooliin. 

Kim palaa Samantha Jonesin rooliin yhden kohtauksen ajaksi. Maxin eli entisen HBO Maxin edustaja on niin ikään vahvistanut näyttelijän paluun.

Cattrallin paluu pidettiin salassa jopa sarjan tuotantotiimiltä ja muilta esiintyjiltä. Kim kuljetettiin kuvauspaikalle tummennetuin lasein varustetulla katumaasturilla, jonka tarkoituksena oli pitää hänen henkilöllisyytensä mahdollisimman pitkään salassa.

Yksityiskohtia Cattrallin paluusta ei kuitenkaan ole vielä hiiskuttu julkisuuteen. Paluu on otettu vastaan hämmentyneesti, sillä Cattrall on sanonut jo vuosia sitten, ettei hän tule ikinä palaamaan Samanthan rooliin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
SInkkuelämää esitettiin ensimmäisen kerran vuosina 1998-2004.
SInkkuelämää esitettiin ensimmäisen kerran vuosina 1998-2004.

Cattrallilla on tunnetusti huonot välit Sinkkuelämää-sarjan pääroolissa nähdyn Sarah Jessica Parkerin kanssa. Riidan aihetta on spekuloitu vuosien ajan, mutta erimielisyyksien on epäilty liittyvän suurilta osiin näyttelijöiden palkkaukseen.

Huippunäyttelijä Judi Dench muisteli nöyryyttävää hetkeä nuoruudestaan: "Kasvosi ovat vääränlaiset"

Cattrall on kuvaillut julkisuudessa Parkeria julmaksi ja ilkeäksi tytöksi, joka esiintyy kilttinä tyttönä. Hän on myös myöntänyt näyttelijöiden vaikeat suhteet.

Myös Parker on aiemmin kommentoinut, ettei halua Cattrallia mukaan jatkosarjaan. Häntä ei alun perin edes pyydetty ensimmäiselle kaudelle.

– En usko, että olisin hänen paluustaan iloinen, sillä hänen rooliaan kohtaan on olemassa liikaa erilaisia tunteita, joita hän on kertonut julkisuuteen, Parker sanoi Varietyn haastattelussa.

Ilouutisena Hello Magazine uutisoi myös toisen vanhan hahmon paluusta. John Corbett palaa Aidan Shawnin rooliin And Just Like That… - sarjan toisella tuotantokaudella. Aidan oli Sinkuelämää-sarjassa yksi Carrien rakkaudenkohteista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

And Just Like That...-sarjan toinen tuotantokausi alkaa HBO Maxilla torstaina 22.6.

Kari Ketonen ja Antti Holma kertovat uudessa sarjassa epäonnisesta näyttelijästä – ”Kannattaako menestystä edes tavoitella?”

Seuraa meitä somessa