fbq
Pääkuva

Yhdysvaltalaiskoomikko ylistää miljoonille seuraajilleen suomalaista Sisu-elokuvaa: ”Täyttä rautaa ja voimaa!”

Yhdysvaltalaiskoomikko- ja näyttelijä Patton Oswalt äityi Twitterissä kehumaan suomalaista toimintaelokuvaa Sisua, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 28. huhtikuuta. Elokuvan on ohjannut Jalmari Helander.

Patton on tehnyt neljä Netflix-spesiaalia, ja hän on muun muassa dubannut Remy-rottaa Pixarin animaatioelokuvassa Rottatuille (2007) ja oli Matthew-korppina Netflix-sarjassa The Sandman (2022).

Katsojamenestys Sisu avaa Pohjois-Amerikan elokuvateattereissa huhtikuussa – Suomessa 100 000 katsojan raja rikki

Sisäkuva
Patton Oswalt on tehnyt neljä Netflix-spesiaalia Talking For Clapping, Annihilation, I Love Everything ja We All Scream.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Patton oli nähnyt sekä Sisun että neljännen John Wick -elokuvan.

– Mutta Sisu! Tämä helvetin elokuva on Iggy Popin Raw Power tai Jerry Lee Lewisin Live at the Star Club. Suoraan sanottuna täyttä rautaa ja voimaa. Mad Max: Fury Road tankeilla, maamiinoilla ja hakulla, koomikko ylistää elokuvaa.

 

 


Koomikko rakasti niin Sisua kuin John Wickiä. Molemmat elokuvat ovat häpeilemättä sitä, mitä ovat ja ne on tehty kauniisti.

 

 

– Ja lopuksi – Sisussa natsipaskiaiset ovat selkä seinää vasten ja heidät tuhotaan mitä graafisimmalla, tuskallisimmalla ja täysin ansaitulla väkivaltaisella tavalla kuin mahdollista. Yhdysvallat tarvitsee sitä juuri nyt. Takaan, että Sisu tahkoo rahaa, sillä ihmiset haluavat tätä.

 

 

Näkökulma: The Last of Us ja suomalainen Sisu nousevat modernien klassikoiden joukkoon

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa