fbq
Vesku

Vesku Jokinen jyrähtää Jouni Hynysen Vain elämää -pestistä: ”Tää nyt pisti silmään”

Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynysen uutisoitiin osallistuvan seuraavalle Vain elämää -kaudelle, mutta Klamydian Vesku Jokinen haluaa tarkentaa julkisuudessa olleita tietoja. 

Klamydia-rokkari Vesku Jokinen oli mukana Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2020. Nyt Vesku on kommentoinut Jouni Hynysen Vain elämää -pestiä Instagram-tilillään. 

Hän on liittänyt julkaisuunsa tekstipätkän uutisesta, jossa kerrotaan, että Jouni Hynysen piti osallistua suosikkisarjaan jo vuonna 2020, mutta neuvottelujen kaaduttua tilalle tuli Klamydia-rokkari Vesku Jokinen. 

– Yleensä ei hirveesti noi lehtien kirjoittelut heiluta, mutta tää nyt pisti silmään. Siis meikäläistä kysyttiin ihan omana itsenäni Vain elämää-ohjelmaan, eikä minään Jouni Hynysen varamiehenä. Kotiteollisuus on hyvä orkka, ja herra Hynynen äärimmäisen hieno mies. Mutta Vesa ei ole Varamiespalvelusta, hän kirjoittaa.

Jouni Hynysen osallistuminen ohjelmaan tuli monelle yllätyksenä, sillä mies on haukkunut ohjelman useaan otteeseen julkisuudessa ja vakuuttanut, ettei hän aio koskaan osallistua sen kuvauksiin.

– Meillä Karjalassa tajutaan, että kyllä paska on paskaa, vaikka sitä kutsutaankin iloiseksi laatuviihteeksi, hän kirjoitti blogissaan.

Seiska paljastaa Vain elämää -tähdet: heidät nähdään Satulinnassa Hynysen lisäksi 

Seuraa meitä somessa